Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell rögtön privátban...

Miért kell rögtön privátban zaklatni a nőket, ha válaszolnak egy szexuális kérdésre?

Figyelt kérdés
Komolyan addig terjed némely férfi felhasználó agyilag, hogy "nő + zegsz = rá kell mozdulni"? Pl válaszoltam egy orális szexel kapcsolatos kérdésre, és rögtön jöttek az obszcén privátok. Baromi idegesítő, és ha elküldöm őket az anyjukba, még én vagyok a paraszt... Ráadásul azt se tudjuk itt, ki hogy néz ki. Attól, hogy leírja valaki hogy szereti ha kinyalják, még lehet egy 200 kilós kopasz fogatlan öregasszony pl. Szóval számomra teljesen szürreális, hogy így 0 infóval rámozdulnak az emberre, ráadásul olyan kommentek alapján, amiknek a közelében sem volt bármilyen társkereső szándék, csak egy nyamvadt kérdésre válaszoltak...

2023. nov. 12. 00:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#14 Elég sok olyan választ olvastam már itt, hogy (csak hogy példát mondjak) "imádom mikor bő nyállal lesz*pja a csajom a nagy dákómat" meg "imádom durván megb*szni a nőket", de érdekes, valahogy még sosem támadt fel bennem a késztetés, hogy rávetődjek a szerzőre. Egyrészt nem olyan céllal íródott. Az, hogy völaszolok egy kérdésre, leírom a tapasztalataimat, legtöbb esetben azért hogy a kérdezőnek segítsek, nem felhívás keringőre. Kb olyan, mintha kitöltenék egy felmérést egy kutatáshoz. Ott sem azt várom, hogy msjd a kutatók rámmozdulnak, hamem hogy az általam megadott információ hasznos lesz. Másrészt még kort és arcot se tudok ezekhez az üzenetekhez társítani. Lehet egyébként bottal se piszkálnám meg, másrészt lehet épp a 11 éves Pistikére mozdulnék rá aki most kezdte el kiverni, és leírta, hogy neki ez mennyire bejön 😬 Igen tudom, 16 a korhatár, és, ez melyik gyereket állítja meg? Általában egyiket sem.
2023. nov. 12. 08:46
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

14 es, miért felhívás a keringőre, ha egy nő szexuális gondokat oszt meg? Mi ebben a logika?

Miert gondolod, hogy ha megoszt egy fájdalmas, vagy számára szégyenteljes titkot, akkor arra vágyik, hogy ráírjanak?

Ha így lenne, biztos odaírná.

De ha oda is írja, hogy nem kérek privit, akkor rögtön rosszindulatúan szét fogják trollkodni a kérdését a “csalódott” privizni akarók, hogy “ nem csoda hogy ilyen gondjaid vannak, nekem se kellenél stb....

Másik meg azt írod, hogy anonim oldalon nem várható el a tisztelet. Ez érdekes

2023. nov. 12. 08:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

"Budapesti harmincas, kedves, helyes, intelligens és nagyon szenvedélyes pasi vagyok jó adottságokkal. Biztosan olyat tudok adni, amit kevés férfi :) Rólad kit lehet tudni? Béci"

Meg van egy fagyálló2.0 nevű csávó is, ez a két nyomorult a Tinipárkapcsolatok-ban nyomul, marhaidegesítőek.

2023. nov. 12. 09:17
 24/31 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem elég egotrip, hogy minden balf/sz csorgatja a nyálát, minek kell még álkérdéseket is kiírni hozzá?
2023. nov. 12. 09:49
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
24 es , egyaltalan nem egotrip számomra , hogy rámír egy pasi, aki engem sose látott es nem is ismer. Tehát nem “rám” ír es nem nekem ír. Teljesen értelmetlen
2023. nov. 12. 10:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kb 5-6 emberrel váltottam olyan privát üzenetet, ami tényleg értelmes volt, a többi csak trollkodott, vagy kistini, aki erre veri, vagy nem tudom mire jó ez. Idegesítő volt nekem is, de már egyszerűen csak nem válaszolok, már nem is tiltom, csak figyelmen kívül hagyom. A legdurvább üzenet amit eddig kaptam, gyerekek témakörben válaszoltam valamit, és rám írt egy troll, hogy meg fog halni már nem tudom miben a gyerekem. Na hogy ez miért jó neki, fogalmam nincs...
2023. nov. 12. 10:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#17 Ha szerinted az normalitás, hogy anonim módon bárkin kiélhetjük a vágyainkat, elküldhetjük a f@szba, szexre invitálhatjuk, csak azért mert valószínűleg semmi következménye nincsen, és olvasatom szerint, szerinted feleslegesen "hisztiznek" a nők, akkor neked is el kéne gondolkodni egy-két dolgon..
2023. nov. 12. 14:14
 28/31 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, én pl. olyanra több privátot is kaptam, hogy megírtam kérdésre, hogy nekem milyen puncim van (baba vs. saláta). Igen, nem tudják, hogy egyébként hogy nézek ki, de vannak olyan férfiak, akiknek mondjuk kimondottan zsánerük egyik vagy másik forma, és hiába van rengeteg nőnek olyan, szimpi, amit olvasnak, és bepróbálkoznak, hátha jó/elfogadható csajhoz tartozik az a punci, és ismerkedne is. (De hozzáteszem, sokaknak nem is a forma a lényeg, úgy van vele, az adott nő válaszolt egy személyes kérdésre szexuális témakörben, hátha egyéb dolgokra is nyitott.) A másik típus, olvas vmi olyat, ami viszonylag ritkaság, nem kell durván ritkának lenni (pl. kakiszex, katéter fétis), de mondjuk sok nő nem akar szexkapcsolatot, vagy nem szereti az anált, vagy az arcra élvezést stb. Olvassa, hogy van, aki igen, és megpróbálja. Itt arctalanul, névtelenül be lehet próbálkozni, kisebb a megszégyenülés, mint mondjuk, ha az utcán kap az arcába egy durva elutasítást, vagy személyesen nézik levegőnek. De amúgy biztos van olyan is, aki mondjuk csak fantáziál, tehát nem találkozás, személyes ismerkedés a cél, csak izgatja, amit olvasott, és szeretné neten keresztül továbbvinni.

14-es: Nem vagyok naiv, pontosan tudom, hogy rám írhatnak privátban, elő is szokott fordulni. De azt kéne megérteni, hogy azért, mert válaszoltam névtelenül szexuális témakörben, még nem azt jelenti, hogy köteles vagyok privátban is írni, ismerkedni, és mindenki vágyát kielégíteni. Szóval, aki írogat másnak kéretlenül, vegye a lapot, ha nincs válasz, és ne küldjön újabb üziket. Ja, és lehet kulturáltan is fogalmazni, ha már vki ismerkedni akar.

2023. nov. 12. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként is vagyok így, amikor párkapcsolati kérdésre írok, van ,hogy nők írnak ,neked sose lesz nőd, örök életre zsebhokki stb..

Egyszer a nőknek szánt kérdésre válaszoltam körömvágás volt a téma, erre kaptam 3 farokképet, 1 nő hármasra hívott, kb legalább 10 másik ismerkedni akart, meg bemutatkozót írt.

2023. nov. 13. 11:16
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer olyan is volt, hogy megkérdezte egy anyuka, fél ,hogy a baba beveri a sarkokba a fejét mit csináljon. Én leírtam vegyen sarokvédőt, legalább 5 anya támadott engem, hogy mekkora hülye vagyok, meg akkor már az egész házra kéne sarokvédő. Még privátban az egyik írt üzenetet, hülyegyerek kopjámá le szöveggel.

Öszintén, itt van az elképesztő infláció, egyre rosszabbak a gazdasági előrejelzések, ingatlanlufi van, nagyon sok helyen olyan bunkók az emberek egymással ahogy csak lehet, sok mérgező toxikus kapcsolat.

Itt tettem fel egy kérdést, hogy elestem, mit kellett volna csinálni, szó szerint jöttek a gyűlölködők mennyire béna vagyok, ekkora nyomorékot, amikor élőben megtörtént ez, akkor se segített rajtam senki, inkább röhögtek rajtam, meg a földön feküdtem ott is aláztak ,hogy mekkora nyomorék senki vagyok. Közben meg vagy 5 percig feküdtem a földön, alig bírtam felkelni, komoly zúzódásaim lettek.

Élőben is ilyenek az emberek, nem kell félni, ott is ez van, megtapasztaltam.

2023. nov. 13. 11:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!