Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell rögtön privátban...

Miért kell rögtön privátban zaklatni a nőket, ha válaszolnak egy szexuális kérdésre?

Figyelt kérdés
Komolyan addig terjed némely férfi felhasználó agyilag, hogy "nő + zegsz = rá kell mozdulni"? Pl válaszoltam egy orális szexel kapcsolatos kérdésre, és rögtön jöttek az obszcén privátok. Baromi idegesítő, és ha elküldöm őket az anyjukba, még én vagyok a paraszt... Ráadásul azt se tudjuk itt, ki hogy néz ki. Attól, hogy leírja valaki hogy szereti ha kinyalják, még lehet egy 200 kilós kopasz fogatlan öregasszony pl. Szóval számomra teljesen szürreális, hogy így 0 infóval rámozdulnak az emberre, ráadásul olyan kommentek alapján, amiknek a közelében sem volt bármilyen társkereső szándék, csak egy nyamvadt kérdésre válaszoltak...

2023. nov. 12. 00:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem ezt a hisztit, hisz könnyen tilthatak a privát üzenetek. Vagy egyszerűen nem írsz választ ilyen témakörben. Vagy kikapcsolod a privát üzenetek fogadását. Vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyod, és el se olvasod. Ha régóta nő vagy, akkor ez nem érne meglepetésként, hogy ilyenek a férfiak. Én nem írok rá nőkre, de tudom hogy milyen perverz férfiak vannak ( leginkább kanos tinik, trollok stb) , főleg a szexualitás kategóriában. ( Mondjuk nem is írok oda)
2023. nov. 12. 03:01
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
11 Ebben mi a hiszti? A normalitas iranti igeny mitol hiszti?
2023. nov. 12. 03:07
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
#11 "Ha régóta nő vagy" ??! :D Miért ne válaszolhatna meg olyan kérdést ezen az oldalon amilyet csak szeretne, minden zaklató következmény nélkül? Amíg nem írja oda sehová, hogy "írhattok", vagy "szeretnék ismerkedni" addig nem értem milyen alapon háborodnak fel emberek azon, hogy nem talál célt a privát üzenetük. Olyan ez, mintha odamennék az utcán egy random nőhöz, felajánlom magam, ő elutasít, én meg hőbörgök, holott nem azért van közterületen, hogy szexeljen, vagy ismerkedjen. :D
2023. nov. 12. 03:25
 14/31 anonim ***** válasza:
10%
#12 Mégis mit vár el egy nő, ha a szexualitás kategóriába válaszol egy ilyen oldalon, ahol anonim mindenki? Felhívás keringőre! Persze mindenki hibás csak a kérdező nem. Láttál már személyeskedő, rosszindulatú kommenteket? Ahol mégcsak nem is névtelenül írnak? Tudomásul kellene venni, hogy a neten vagyunk egy anonim emberekkel teli oldalon, ahol nem lehet elvárni hogy az emberek udvarias, tisztelettudó üzeneket küldjenek egy ismeretlen nőnek, aki az orális szexel kapcsolatban válaszol egy kérdésre. Honnan jött a kérdező, hogy ennyire naív? Legalább azt írta volna oda, hogy nem kér privit. Egyes embereket úgyse lehet megváltoztatni. Ott a lehetőség még a privát jelentésére is. Tudomásul kell venni, hogy ilyen dolgok léteznek, és nem szidni egy az egyben a másik nemet emiatt, és háborogni, hogy ilyenek meg olyanok a férfiak.
2023. nov. 12. 03:34
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem a ferfiakat szidta, hanem csak azokat a tipikis ferfiakat... en is himnemu vagyok es irrital a sok sutyerak, aki azt hiszu magarol, mekkora alfahim, pedig csak egy suttyo!
2023. nov. 12. 03:37
 16/31 anonim ***** válasza:
72%
*tipikus
2023. nov. 12. 03:37
 17/31 anonim ***** válasza:
55%

#13 Mert ez az internet, és anonimak az emberek, azért!! Bátrabbak, nem félnek a következményektől. Az utcai hasonlat nagyon béna volt. Hányszor írjam már, hogy jelenteni kell, vagy letiltani az illetőt. Aki ehhez is béna, hogy ezt megcsinálja, mit keres az oldalon? Mennyi trágár, és obszcén üzenetet kap például egy híres modell, vagy énekesnő. A legtöbbjük mégis túléli valahogy. Nem olvassa az üzeneteket,

vagy letiltja az olyan üzeneteket. Esetleg nem is lehet neki privátot írni. Rengeteg ilyen ember van, és felesleges ezen rugózni és normalitást várni a neten ugyanúgy, mint az utcán.

2023. nov. 12. 03:45
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ennél már csak az viccesebb viselkedés amikor nem írom ki a nemem egy olyan kérdésnél, hogy nulla intimitás van itthon, erre a női kommentelők nekem esnek, hogy mégis mit akarok a feleségemtől, szégyelljem magam :D

Nő vagyok.

2023. nov. 12. 06:56
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
#18, ha kiírod a nemedet, az sem garancia. Én szintén szexualitás témában válaszoltam egyszer, odaírtam azt is, hogy hetero nő vagyok, erre kaptam a privátot, hogy egy ilyen puhap@csnek, mint én, soha nem lesz csaja...
2023. nov. 12. 07:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Na látjátok, nekünk sem jobb. Minket megalázni akarnak a nők minden válasz után, titket meg megdugni akarnak a férfiak.

Egyébként nők is szoktak írni szex miatt privit, ha olyan választ olvasnak.

2023. nov. 12. 08:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!