Kávé vagy inkább tea?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban? Én 1000x inkább kávézom, minthogy teázzak. Ezt most mérgemben írom ki, mivel beteg vagyok és muszáj teát innom, de egyszerűen hányingerem van tőle. Amint jobban leszek, remélhetőleg holnap - egész nap kávét fogok kortyolgatni.
Illetve van egy olyan elmélet, hogy aki odavan a kávéért az nem szereti igazán a teát, és fordítva.
2023. nov. 9. 18:18
21/23 anonim válasza:
Hagymatea is nagyon jó megfázásra, influenzára! A külső héjakat kell jól megmosni, kifőzni, rozsdás színű lesz a víz. Egy kis méz hozzá, jó melegen inni és pár nap alatt kikúrál! Próbáld ki!
22/23 anonim válasza:
13-as! A kis Nescafé 3in1-ek lópikulát nem érnek, mosogatólé a granulátumhoz képest! Nescafé Classicot vegyél, a piros tetőset, abból 2 teáskanál egy bögrébe, hozzá cukor (én 4 teáskanállal rakok), hozzá egy kis tej, ha szereted, nézd meg a különbséget! Sok kávét ittam, nekem a Nescafé jön be a robusta-k közül. Az olyan jó erős, finom, klasszikus kávé íz!
23/23 anonim válasza:
Én se szeretem a teát. Meleg limonádét, vagy csak simán csapvizet iszom, ha beteg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!