Fiatalok mostanában inkább megölelik egymást üdvözléskor?
Figyelt kérdés
Úgy 20 éve amikor én voltam gimis, mi reggelente pusziszkodtunk, az ölelés mitől jobb?2023. okt. 11. 10:25
2/10 anonim válasza:
Mi reggelente, amikor találkozunk benyomunk egy-egy felest.
4/10 anonim válasza:
Fiúk lányok talán puszizkodnak de ott is csak a jó haverok, de se nem ölelgetik, se nem puszilgatják egymást csak úgy…
Fiúk kezet fognak, lányok meg köszönnek egymásnak.
Illetve van egy fiú haveri kör akikkel a lányom kezetfog, de csak mert ők együtt csibészkednek.
5/10 anonim válasza:
Hajaj, vajon az a "csibészkedés" mit takarhat...😏
6/10 anonim válasza:
Huszonéves vagyok nő vagyok, hasonló korú közeli barátaimmal megöleljük egymást, mással nem tenném, és a túl közvetlen üdvözléseket udvariasan elutasítom (puszi első találkozásnál, ölelés első találkozásnál, stb.).
7/10 anonim válasza:
5# a csibészkedés graffitit jelent náluk
8/10 anonim válasza:
Csak mivel azt nem szoktam reklámozni, csibészkedést írtam.
9/10 anonim válasza:
Reggel,találkozáskor mi nem szoktunk a barátaimmal(csak azzal az 1-2-vel,akikkel tényleg nagyon jóban vagyok ), hanem csak köszönünk egymásnak. Nap végén viszont általában öleléssel köszönünk el egymástól:)
L
10/10 anonim válasza:
Pár éve érettségiztem, és már nálunk is szokás volt ez az ölelkezősdi, bár inkább csak nap végén, elköszönéskor. Eleinte nekem is fura, szokatlan volt, pláne, hogy mindennapos volt, de a végére meg is szoktam, illetve szinte reflexből is jött már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!