Ismer tek olyan embert, akit nem érdekelnek a komolyabb, mélyebb témák, beszélgetések? Nem tud, nem akar részt venni ilyenekben, inkább a smalltalk. Esetleg ti magatok ilyenek vagytok?
Persze, sokat. Legalábbis anno akikkel muszájból voltam összezárva (osztálytársak, csoporttársak nagy része) ilyen volt. Oké, hogy nem biztos, hogy velem akartak az élet nagy dolgairól beszélgetni de csak a divat, sorozatok meg hasonlók volt náluk a téma mindig, később meg a fészbuk, ki mit tett ki, milyen képei vannak stb.
Akiről biztosan tudom, hogy nem tudnak ilyesmikről beszélgetni, a szüleim. Anyámnak csak a főzés, időjárás, random pletykák és annyi, ha valami értelmesebbről próbáltam beszélni, mindig belevágott vagy szimplán felállt és ment tévézni. Apám ugyanez csak neki a témák a meccs, időjárás, horgászat, ő magától el se kezd soha beszélgetni és szintén lazán kimegy a mondatod közepén, mert ha az nem a fentebb említett témák egyike, akkor nem érdekli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!