Melyiket szeretitek jobban? Én 1000x inkább kávézom, minthogy teázzak. Ezt most mérgemben írom ki, mivel beteg vagyok és muszáj teát innom, de egyszerűen hányingerem van tőle. Amint jobban leszek, remélhetőleg holnap - egész nap kávét fogok kortyolgatni.
Illetve van egy olyan elmélet, hogy aki odavan a kávéért az nem szereti igazán a teát, és fordítva.
Bocs, de ki a fene mondta neked, hogy muszáj teát innod?
2023. nov. 9. 19:43
12/23 anonim válasza:
Kávé, de a teát is szeretem. Egyébként nem kell betegen teát innod, a meleg miatt szokták mondani, mert mondjuk a torkot talán lenyugtatja picit, ha fáj, de inkább érzésre kellemes, meggyógyulni nem fogsz tőle hamarabb. Simán csak sok folyadékot kell inni, de az lehet kb akármi, ami hidratál. (Tehát a kávé pont nem, de víz, gyümölcslé, stb.)
2023. nov. 9. 19:49
13/23 anonim válasza:
Két féle kv van. Van az a büdös, amit a szomszéd öregasszonyok főznek, meg van a mesés illatú, ami presszóban meg kávézóban van. Én ilyen kis 3in1 nescafékat iszom néha, az szerintem finom. De hogy a vásárcsanokban azt az csodás illatú, tejszínhabos kávét, meg a szomszéd macskaszar szagú löttyét milyen márkájú kávéból főzik, sajnos nem tudom. Tea az télen, nyáron fogy nálam, reggeltől estig, bármilyen ízben, hidegen melegen is imádom.
2023. nov. 9. 20:00
14/23 anonim válasza:
A kávéra mindig szükségem van, mindennap mert nem indul nélküle a napom. :)
A teát is szeretem inni, felmelegít ha fázom, betegségnél jólesik. A teával annyi bajom van, hogy többször megyek miatta a mosdóba. :D
A kávéval meg az a bajom, hogy ha délután iszom vagy este nem tudok aludni. De nekem mindkettőre szükségem van.
2023. nov. 9. 20:04
15/23 anonim válasza:
Mindkettőt megiszom, mikor melyiket kívánom. De szinte mindennap kávét iszom. A kávé tisztán jó, cukorral és tejjel felhígítva veszít az élvezeti értékéből. A tea úgyszintén, én nem szoktam belerakni semmit.
2023. nov. 9. 20:49
16/23 anonim válasza:
Miért kellene választanom? Reggel (illetve felkelés után) azonnal kávéval indítok, teát pedig ebéd közben/után szoktam inni. Hosszú ideig nem teáztam, aztán pár éve felfedeztem a korábbi filteres vackok helyett az igazi, teaboltban Big Ben, Darlington, stb.) kapható minőségi, szálas teát. Azóta a teázás ugyanolyan napi szertartássá vált, mint a kávé.
2023. nov. 9. 20:55
17/23 anonim válasza:
Maté tea, vagy fekete tea cukor, citrom nélkül. Ezek a kedvenceim. Ja, meg a borsmenta. A citromfüvet is szeretem. Betegen gyömbérteát (lényegében gyömbér forrázva), hársfavirág meg bodza teát iszom. Ezekből csak a bodzát nem igazán szeretem, de betegen általában jólesik. Ja és mindent édesítés nélkül szoktam. Régebben egy ideig ittam kávét is, de csak a koffeinért, azt is minden nélkül. Viszont nem igazán bírom, úgyhogy energiaitalt iszom inkább helyette, ha koffein kell, vagy van, hogy koffein tablettát oldok fel teában. :D
2023. nov. 9. 22:26
18/23 anonim válasza:
Kv
2023. nov. 9. 23:11
19/23 anonim válasza:
Tejeskávé!!!! Most koffeinmentes! ☕
2023. nov. 10. 03:13
20/23 A kérdező kommentje:
Pedig muszáj teát innom, mert gyömbéres, oszt egy nap alatt elmúlt a torokfájásom tőle. Semmi mástól nem szokott ilyen hamar.
A kávé meg legalább finom. Főleg a frissen darált Illy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!