Szoktál a munkahelyeden nagy WC-zni?
Figyelt kérdés
Én soha, inkább egész nap tartogatom, egy munkatársam meg 30 percet simán elül a WC-n.2023. nov. 8. 15:36
21/39 Szolovjov válasza:
12 órát nehéz lenne tartogatni, persze hogy megyek ha kell.
23/39 anonim válasza:
És ha hirtelen rád ordít és dörömböl a barna medve, olyankor mit csinálsz?
Rázárod az ajtót?
24/39 anonim válasza:
Akik alapból szoktak kakálni, azok elmennek a munkahelyen is persze.
25/39 anonim válasza:
12 éve dolgozom, de még sosem kellett. Vagy reggel otthon, még munka előtt jön rám, vagy este mikor már itthon vagyok.
26/39 anonim válasza:
Persze. fizetik. Napi 15p a wc-n, 20 munkanappal az havonta 5 óra. 2000Ft-os órabérrel ez havi 10e ft sz@rásért :D És még szólni se szólhatnak érte.
27/39 anonim válasza:
Nekem volt olyan munkahelyem, hogy lesz@rták, hogy mennyit sz@rok vagy eszek egy nap a lényeg az volt, hogy ami rám bíztak az nap az legyen megcsinálva.
29/39 anonim válasza:
Munkalyen soha, kényelmetlen lenne síelő pózban kakilni.
Reggel otthon kávé + cigi = már működik is a kivalasztás.
30/39 anonim válasza:
Nem, mert akkor a nap végére nagyon kis büdi lenne a fenéklyukam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!