Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg kevésbé lennének...

A nők tényleg kevésbé lennének idegbetegek ha nem kellene munkahelyen dolgozniuk hanem otthon dolgoznànak hátteret adva?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 08:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítani nem lehet!

Van, aki kevésbé lenne idegbeteg. Van aki attól lenne idegbeteg, ha nem dolgozhatna.

2023. okt. 19. 08:41
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

A nök nem idegbetegek, ez már téves állítás.

Másrészt meg eleve minden nö más, ´általánosítani nem lehet.

2023. okt. 19. 08:44
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha mégis vállalnék gyereket, akkor én szívem szerint pár évig csak háztartásbeliként. A rohanó élet sehova se vezet.
2023. okt. 19. 08:45
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
A mai nők nem az otthoni bezártsághoz, az otthoni ingerekhez, feladatokhoz szoktak hozzá. Sokuknak hiányzanak a kívülről jövő ingerek.
2023. okt. 19. 08:49
 5/31 anonim ***** válasza:
86%

A nők nem idegbetegek.

Feleségem pedagógus, ő pl a nyári szünetben szokott tök feszült lenni. Egyzerűen szüksége van arra, hogy legyen feladata, járjon dolgozni. Persze, otthon is vannak feladatok, de lássuk be, a legtöbb lakáshoz nem kell heti 40 óra, hogy rendben tartsd:D Negyedannyi se.

2023. okt. 19. 09:24
 6/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Én attól lennék stresszes és feszült, ha nem lenne munkám és anyagilag ki lennék szolgáltatva egy faszinak. Számomra ez rémálom, még belegondolni is szörnyű.
2023. okt. 19. 09:30
 7/31 anonim ***** válasza:
97%

A nők semmivel sem jobban idegbetegek, mint a férfiak.

Sokan pedig pont azt élik meg rosszul, ha otthon vannak mindig. Túl monoton, nincs semmilyen közösség, nincsenek ingerek, nincs kivel kommunikálni.

2023. okt. 19. 09:38
 8/31 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem hozzám képest jelenleg egy buddhista szerzetes egy idegbeteg állat, annyira zen állapotokban vagyok általában, ellenben amikor nem volt munkám, egy darabig tök jó volt itthon pihenni, hobbizni, aztán annyira depressziós lettem, hogy minden barátomat ghostoltam, nem volt kedvem felkelni sem, zuhanyozni sem, takarítani sem, semmihez. Idegbeteg akkor sem voltam, csak kb megszűnt minden életkedvem :D
2023. okt. 19. 09:38
 9/31 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak magamra kellene otthon dolgozni, az úgy tökéletes lenne. A mások alól ganyézástól viszont tutira idegbeteg lennék. Nem vagyok egy szolgalélek.

Egyébként ez egy fajta életcél is nálam, hogy ne kelljen többé pénzért dolgoznom, hanem csak ellehessek otthon egyedül, hobbi(k)nak élhessek. De ehhez még kell egy 15 év meló, mire sikerül elérnem.

2023. okt. 19. 10:15
 10/31 anonim ***** válasza:
2023. okt. 19. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!