Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg kevésbé lennének...

A nők tényleg kevésbé lennének idegbetegek ha nem kellene munkahelyen dolgozniuk hanem otthon dolgoznànak hátteret adva?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 08:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy te eleve abból a feltetelezesbol indulsz ki, hogy minden nőnek van egy potenciális eltartoja, és választás kérdése, hogy dolgozzon-e, vagy ne.
2023. okt. 19. 19:01
 22/31 anonim ***** válasza:
Régimódi elvek egyike. Ennek ellenére szerintem nem. A mai rezsi árak mellett pláne nem kézenfekvő megoldás, ha relatívan szemléled. Az asszony akkor is idegbeteg lehet, ha a mosnivaló ruhát nem a helyére teszed. Így legalább neki is van bevétele és nem a te keresetedet költi el. Nem téged szid, hanem a kollégáit.
2023. okt. 19. 19:06
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem dolgozni hülyeség, kéne egy másik rendszer, hogy a gépek mindenkit eltartanak, és mi csak annyit dolgozunk, amennyit és amit szeretnénk. A gazdagok meg ne legyenek annyira gazdagok, légyszi, adózzanak többet.
2023. okt. 19. 19:08
 24/31 anonim ***** válasza:
23-as utópisztikus elgondolás. Bízom benne hogy jó irányba haladunk, de nem szeretném megélni azt a napot, ahol "csak gépre lehet nézni, de rád nem".
2023. okt. 19. 19:16
 25/31 Sunshinedoll ***** válasza:
Én dolgozok, idegbeteg nem vagyok, de jobb lenne ha nem kéne dolgoznom :)
2023. okt. 19. 19:44
 26/31 anonim ***** válasza:

Pályatévesztett vagyok abszolut, szóval a munkahelyi ingerek cseppet sem hiányoznak.

Ha itthon lehetek, nyugodt vagyok, csak a pénzhiány miatt idegeskedem. Mikor munkám van, sokkal több a stressz és idegbaj.

2023. okt. 19. 22:36
 27/31 anonim ***** válasza:
24# ami most van köröttünk az is egy utópia (alapján épült fel), most azt képzeljük, hogy végtelenül lehet növekedni (gazdaság) egy vége felszínen, ennek korlátoltságát is borzalmas elképzelni, de nem is kell, mert itt van köröttünk, úgyhogy megélhetjük. :-)
2023. okt. 20. 08:53
 28/31 anonim ***** válasza:
24# egyébként most pont a felé haladunk, hogy a gépek kiszorítanak a munkából, s ha már így, akkor inkább az elosztáson kellene változtatni, hogy a feleslegessé tett emberek ne kelljen éhen halniuk. Vagy lemondani a végtelen növekedésről, amihez egy új gazdasági paradigma kellene, amit elég nehéz bevezetni. Csoda, ha idegesek a nők?! :-)
2023. okt. 20. 10:48
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 Tetszett, ahogy a végén megkérdezted. :D :D
2023. okt. 20. 12:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Oké, gépek felé haladunk, na és..mesterséges intelligencia téma nagyon közkedvelt manapság. Eddig is volt.

Csak rajtunk áll, hogy más emberek társaságát akarjuk élvezni, vagy társaság hiányában egy géppel csevegni. Én előbbi mellett voksolok.

2023. okt. 20. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!