Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg kevésbé lennének...

A nők tényleg kevésbé lennének idegbetegek ha nem kellene munkahelyen dolgozniuk hanem otthon dolgoznànak hátteret adva?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 08:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
10: Köszi!
2023. okt. 19. 10:45
 12/31 anonim ***** válasza:
98%
Én akkor lennék igazán idegbeteg, ha kiszolgáltatott lennék és egész nap otthon mereszteném a hátsómat semmi értelmeset sem csinálva. Nem, a házimunka nem számít annak, az a szükséges rossz ami senkit se elégít ki szellemileg. Gondolom még a gyerekvállalást is rámerőltetnék, na attól lennék csak idegbeteg. Inkább kötném fel magam az első fára, minthogy így éljek.
2023. okt. 19. 10:50
 13/31 anonim ***** válasza:
98%

Freud korában ütötte fel a fejét a női hisztéria, ennek tanulmányozásának kapcsán indult útjára a pszichoanalitika. Ma már tudjuk, hogy az a fajta hisztéria pont abból eredt, hogy a nők be voltak szorítva egy társadalmilag elvárt szerepbe, nem voltak szabadok még a felsőbb társadalmi körökben sem. Meg volt határozva, hogy hova mehetnek, kivel, stb.

SZóval kérdező, nagyon nem! A nők akkor lennének idegbetegek, ha nem választhatnák meg szabadon, hogy milyen életet akarnak élni.

2023. okt. 19. 10:59
 14/31 anonim ***** válasza:
96%
#10 Ó, a sunettahiány. :) Hát így nem is lesz csaja. :) És ez nem is baj, ami azt illeti. Jobb ha megkíméli magától a nőket.
2023. okt. 19. 11:10
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném,hogy legyen,kedves utolsó.Nőként,nem igazán akarok páromnak,egy másik nőt.Remélem megérted.
2023. okt. 19. 12:02
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
Ahh, so, te akkor egy ilyen "nőnekakonyhábanaelye" nő vagy? Gratula :D
2023. okt. 19. 12:03
 17/31 A kérdező kommentje:
Látom,mindenhogy kiforgatod.Egy egyszerű kérdést tettem fel,de te vitát akarsz ebből szítani.Gratulálok!Máskor kevesebb kávé,hátha normálisabb leszel!Puszi!
2023. okt. 19. 12:06
 18/31 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, elég súlyos leminosítes van már a kérdésben is. Kevésbé lennének ideg ételek a nők. Miért, te mint nő, idegbetegnek tartod magad?
2023. okt. 19. 12:31
 19/31 Metionin ***** válasza:
91%
Én akkor lennék idegbeteg, ha annyi lenne az életem, hogy háztartást vezetek. Nekem az csak egy szükséges rossz az életben, nem maga az élet.
2023. okt. 19. 12:54
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

#17 A munka nem tesz idegbeteggé, de ez a fajta "hülyének tettetem magam" viselkedés abszolút.

Te attól vagy ilyen nyomorék nőmegszállott gci hogy dolgoznod kell? Hmm? Naaaa, csak feltettem egy abszolút racionális, erzelmektol mentes kérdést, remélem normális válaszra méltatod!

2023. okt. 19. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!