Otthon bántalmaz titeket valamelyik családtag? Szülők, házastárs, stb. Munkahelyen? Hallgattok róla vagy kértetek -e segítséget?
Fizikai és leéki vagy szóbeli bántalmazásra értem a kérdést.
Ismertek olyat, akit bántalmaz valaki?
A kérdés az, hogy az itteniek bántalmaznak-e valakit.
"és leéki vagy szóbeli bántalmazásra értem a kérdést."
Azt is elfogadod, ha nő bántalmaz pasit?
Pl. ha a nő a mű kedvességére hivatkozva pofátlanul kiéli a pasit, és váláskor elveszi a házat is? Az annak számít?
Nem. Otthon sem. Munkahelyen sem. Egyszer volt egy ilyen munkahelyem, ahol a főnököm ordítva próbált meggyozni valamiről. Másnap reggel vittem neki a felmondásomat.
Nem tűröm el senkitől. Valószínűleg azért, mert otthon sem láttam ilyet.
A volt főnököm. Mondjuk ott neki volt egy kis háreme nyaligátorokból, mind bunkók voltak. Olyan dolgokat mondtak, amit senki nem engedhet meg magának, igazi véglények voltak. Mikor felmondtam, akkor meg pláne én lettem a főellenség, azt akarták, hogy még egy hónapig járjak be, hogy gyötörhessenek. Rábasztak, másnap már nem mentem.
Már 2 hónapja máshol dolgozom. :)
Köszi a válaszaitokat. Otthoni rossz minták: sajnos így van.
2.persze, elfogadom, a nők ugyanügy képesek, sőt, egy youtube videóban egy ehhez értő orvos ezt mondta, "az igazi pszichopaták a nők", ez erős, de ha egy nő pszichopata, az nagyon veszélyes.
3.már én sem tűröm el a bántást, akkor bántanak, ha engedjük, ezt megtanultam én is
4.s főnökök közt sok van, az ilyen psz.paták vezetőkké akarnak válni és érzéketlenségük folytán ez sikerül is.
Ügyesek vagytok, ha távoztatok, és távozni fogtok ha egy ilyen lény bántalmsz, kiabál, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!