Fiatalok! Ti munkahelyen, vagy családtagok számára szerettek jobban dolgozni?
Ilyen kitartottság jellemző k_u____á_k esetében is, illetve szülők kedvenceként.
Van akinek ez is élet, max egy hajléktalan szemében, de egy olyan embernek akinek vannak kiadásai, esetemben egy autó és motor, ott ki fizetné a gumiztatást, olyan szervizeket amiket már magam nem tudok megoldani? Ezek még csak alap dolgok, és még nem beszéltem szórakoztató cikkekről, ruháról.
Nyilván nekem is elég volna úgy élni mint neked, ha háború után befogadna napszámosnak egy pénzes valaki és csinálgatnám a portáját, gallyaznék, festenék, barkácsolnék, jobb esetben pénzért, de amúgy kaja fejében.
Hát barátom, ha beéred annyival, hogy kapsz kaját, van szobád, ami jelen esetben jó, ha meleg, akkor nekem kicsit magas, hogy miből költesz bármire is.
Fő kérdésed olvasásakor azt írtam volna, hogy családi vállalkozásban sokkal jobb dolgozni, ahol fizetést is kapsz, de így??
Ezt nem igazán értem, kérdező. Ha nem ásod fel a kertet, vagy nem segítesz éppen semmit, akkor nem adnak enni és az utcán kell aludnod?
A kérdésedre válaszolva: egyik sem. Én a saját vállalkozásomban szeretek dolgozni, alkalmazottként semmi pénzért nem dolgoznék, és a családomtól se viselném szívesen, ha ugráltatnának.
Hát, ez így elég vegetálósan hangzik.
A munkámért kapok pénzt, amiből tudok venni élelmiszert, abból főzök. Valamint a fűtést is kifizetem belőle. És néha veszek egy repülőjegyet, és elrepülök valamelyik európai városba.
De ha te beéred egy adag levessel meg egy meleg szobával, kedves egészségedre. Nem szívesen lennék hajléktalan a saját életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!