Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én az irodai munkákat...

Ha én az irodai munkákat minden munkahelyen ro-***hadásnak élem meg, akkor nem való nekem az irodai környezet?

Figyelt kérdés

Több helyen, 5 helyen voltam már életemben, minden helyen irodai munkakörben.

A feladatkör mindenütt más volt, a bérezés is, a kollegák vezetőség légkör is.

Volt ahol nulla agyat igénylő iktatós munkakör volt, volt ahol tömény excelezés függvényezés ami egy „agyas meló“.

De egy közös volt: az összes munkahelyet úgy éltem meg hogy „roh----adok“ az irodában. Ha jól fizettek, ha nem, ha egyszerű meló volt, ha bonyolult mindegy: az irodai munka az az én fejemben csak „ro***dás“. Olyan „nem is igazi“ munka.

Akkor nekem nem való az irodai munka egyáltalán?

2023. nov. 5. 21:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Mindenütt úgy éltem meg hogy benn kell mereszteni a valagam 9-17ig miközben mennyi értelmeset is csinálhatnék. mert valahogy amit benn csináltam azt sosem éltem meg "értelmes" dolognak...

Csak egy jól/rosszul fizetett aktatologatós bohóckodásnak.

2023. nov. 5. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Csak nem te is az a proli réteg vagy, aki szerint csak az a munka, amiben megizzadsz a gyárban 3-4 műszakban...
2023. nov. 5. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy te inkább a mozgással együtt járó munkákat szereted, mert extrovertált vagy.
2023. nov. 5. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 szakmám van. Esti gimnáziumot járom fizikai munka mellett, tehát van rálátásom, hogy semmivel sem tanulunk többet, mint anno szakmunkásképzőben, de csak a legótvarabb melókból válogathatok, mert a hülyék szerint érettségi, diploma nélkül analfabéta vagyok. Közben a nulla agyat igénylő irodai munkáknál azért többre is képes lennék. Az excellhez egy értelmesebb 12 éves is ért. És ezért az agyat nem igénylő teljesítményért igencsak kivételes helyzetben vannak az irodások. Őket azért emberszámba veszik, jóval többet kedveznek nekik, mint a fizikai dolgozóknak. És te panaszkodsz? Miért nem keresel akkor olyan munkahelyet, ahová ész is kell vagy erő. Ott nem unatkoznál az garantált.
 5/11 A kérdező kommentje:

"Csak nem te is az a proli réteg vagy, aki szerint csak az a munka, amiben megizzadsz a gyárban 3-4 műszakban..."

nem. én az az ember vagyok aki szeret(ne) olyan munkát végezni amely munka eredménye valakinke ezen a kib***ott világon ÉR VALAMIT....

ennyi.

és nem napszámba gyártani a senkit se érdeklő de "meg kell lenni mert a jogszabály előírja" kimutatásokat.

tudod én ilyen ember vagyok.

6/11 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, a melók 99%-a ugyanilyen gyötrelmes, bármi is legyen az. Esetleg az lehet a megoldás, ha a munkád egyben a hobbid is, tehát ha szereted amit dolgozol. Vagy ha vállalkozó leszel, mert akkor legalább az időt te magad osztod be.
2023. nov. 5. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Az irodai munkához egyáltalán nem kell valami nagy tudás.
2023. nov. 5. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Szóval neked a fizikai meg a szellemi munka is derogál.
2023. nov. 5. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb azon gondolkodj, hogy milyen munkát nem élnél meg rohadásként. Az rögtön választ is ad a kérdésedre és arra is, hogy milyen irányba indulj el.
2023. nov. 5. 23:07
 10/11 gungasam ***** válasza:
Ki kellene próbnálnod magad szabadban végzendő munkában, pl. Kertészet, vagy építkezés, műanyag nyílászáró szerelés, esetleg állatokkal való munka. És nyilván van másfajta zárt téri munka is mint az iroda. Képesítéstől függően ipari munka műhelyben, lakatos, asztalos, stb. Biztonsági őr vagy éjszakai árufeltöltő a hipermarketben.
2023. dec. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!