Megszokom majd az új munkahelyem?
Miért érzel így?
Hát azért van a próbaidő hogy megnézd tetszik-e, és ha nem akkor azon belül BÁRMIKOR felmondhatsz, indoklás nélkül.
Persze, ez valahol normális új munkahely esetén. Nem mindenhol éreztem így, de ahol pl szintet léptem, ott mindig éreztem kis stresszt meg bizonytalanságot.
De ez kb mindig ilyen lesz az elején, azt azért tudd. Pár hónap max és megszokod. Nekem az első komoly és szakmai helyemen, zöld fülűként, pályakezdőként kb FÉL ÉV volt, mire nem aggódtam már dolgokon. Fél év.
Igazából a mostaninál is ennyi idő után emeltem el a nagy megfelelési kényszert , és nem stresszelek úgy. De itt mire az ember tényleg átlátja a dolgokat, ahogy a régiek mondtak kb 2-3 év(!).
Tehát normális. Másik kollega is így volt, elmondta mikor látta rajtam h stresszelek. Ki kell ismerni a környezetet, a munkádat, a szervezeti működést, a rendszereket, a szabályokat, az embereket(!), a folyamatokat, stbstb. Nekem senki nem colt itt kb aki segítsen ráadásul mikor idejöttem.
Mára már letojom, csak vannak olyan feladatok amik nem annyira motoválnak, de már pl nem stresszelek rajtuk. :)
Ahol ág ember ujjal találkozik (szektor, munkakör, feladatok, új kihívás) ott lesz is amíg bele nem jon egy kis drukk benned. Első helyemen már semmi nem jelentett kihívást, fejlődést, onnan meg azért rájöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!