Szoktál a munkahelyeden nagy WC-zni?
Figyelt kérdés
Én soha, inkább egész nap tartogatom, egy munkatársam meg 30 percet simán elül a WC-n.2023. nov. 8. 15:36
2/39 anonim válasza:
Szarjak be a villamoson vagy a kocsiban?
Volt hogy lenyomtam egyet munka után, alig tudtam lehúzni!
Volt már kint nálunk a duguláselhárítás.
3/39 anonim válasza:
Ha menni kell, akkor menni kell!
4/39 anonim válasza:
Nyílván szoktam, nem vagyok debil.
5/39 anonim válasza:
Ha menni kell, akkor menni kell, nem fogom tartogatni. Az irodánkban volt egy különálló mozgássérült mosdó, mozgássérült kollégánk meg nem volt így mindenki oda járt nagy WC-re.
6/39 anonim válasza:
Én is szoktam járni mozgássérült wc-be, mondjuk én szellemi fogyatékos vagyok! :)
7/39 anonim válasza:
Egyet kérek! Ablakot mindig nyissátok ki! (ha van)
8/39 anonim válasza:
Én azt nem értem, aki nem megy.
Hát komolyan, nem a főnök titkárnője mellé kell nyilvánosan kiülni letolt gatyával, és aggódóan dülledt kutyaszemekkel nézni mindenkire, aki épp arra jár, miközben a kábel tekeredik kifelé az emberből...
Van WC, van ajtaja, azon van zár. Ha meg valaki bekopog, akkor elzavarom, hogy jöjjön vissza házkutatási paranccsal!
10/39 anonim válasza:
Nálunk senki nem büdösít be soha szerencsère. Mindenki otthon végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!