Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülsz, hogy jó esetben 1...

Örülsz, hogy jó esetben 1 órával többet alhatsz?

Figyelt kérdés

Viszont cserébe délután 1 órával hamarabb sötétedik.

4 órakor már majdnem este lesz..

#óraátállítás #téli időszámítás #1 órával több alvás #korábban sötétedik
2023. okt. 28. 22:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
73%
Nem örülök neki, pont a hamarabbi sötétedés miatt nem.
2023. okt. 28. 23:55
 12/43 anonim ***** válasza:
78%
Ellátásra szoruló gyerekeim vannak, úgyhogy soha nem én döntöm el mennyit alszok, az óra állítás annak szr, aki most éjszaka dolgozik
2023. okt. 29. 00:23
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
12 óra helyett 13-at dolgozok most éjjel, juhé!
2023. okt. 29. 01:24
 14/43 anonim válasza:
38%
Én örülök. Jobb a szervezetenek. Nyáron zavart, hogy mikor már a szemem aludna, még világos van. És tavasszal zavar, hogy reggel még mikor a szemem aludna már világos van. Téli a jó.
2023. okt. 29. 04:41
 15/43 anonim ***** válasza:
82%
Hétvégén úgyis akkor kelek, amikor a szervezetem akar. Ma pl. 5-kor keltem.
2023. okt. 29. 06:10
 16/43 anonim ***** válasza:
25%
A téli az eredeti idő.
2023. okt. 29. 09:56
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kelek, szóval mindegy ilyen szempontból, az meg szívás, hogy előbb sötétedik, végre eltrölhetnék ezt a sz/rságot
2023. okt. 29. 12:56
 18/43 hakapeszimaki ***** válasza:
72%
Álljatok már le ezzel az eredeti meg természetes dumával! Miért lenne az természetes,hogy reggel,mikor amúgy sem csinálsz semmit,vagy alszol,vagy csak munkába készülődsz,kint hétágra süt a nap,délután meg mikor hazamész,és még lenne egy kis időd,hogy azt csinálj,amit szeretnél,már nem tudsz semmit csinálni,mert sötét van! Valaki árulja már el nekem,hogy ez miért természetes meg eredeti? Tudjátok,hogy mi az eredeti? A gőzmozdony,vagy a pottyantós budi,ami helyett ma már lehúzósat használsz! Tehát magyarul,már semmi nem eredeti! Miért ne lehetne az időszámítást is megváltoztatni,egy sokkal élhetőbbre,amiben akkor van világos,amikor annak értelme van! És az pont,hogy a nyári időszámítás lenne! Dehát a magyar nép agyilag zokni,hiába beszélnek neki,nehéz a felfogása!
2023. okt. 29. 23:05
 19/43 anonim ***** válasza:
23%
18 te vagy már egy agyilag zokni
2023. okt. 29. 23:17
 20/43 hakapeszimaki ***** válasza:
68%
19 Úgy látszik hogy Magyarországon mindenki gyári munkás,senki nem szeret este világosban csavarogni,tisztelet annak a néhány kivételnek! Nagyon csalódott vagyok,a sötétség országa leszünk,Európában nálunk kel legkorábban a nap,és legkorábban is megy le! Szégyen!
2023. okt. 29. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!