Németben jegy nélkűl utaztam vonaton,ez normális amit müveltek a rendőrök ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Tudom jegy nélkűl utaztam, de nem volt más választásom. Szóval röviden. Le szállították és két piros ruhás ember várt(nem tudom hogy rendőrök voltak e) aztán átkutattak mindenhol, megvizsgálták ott helyben a szememet is, és le kellett toljam a gatyámat is ott kint a peronon az állomásban, este volt nem volt senki de akkor is ez egy kicsit sok volt, nem? Ez szerintem nem volt helyes2023. júl. 5. 10:39
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy a jegy volt a hibás, nem pedig az, hogy gyanúsan drogosnak tűntél?
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj de ha éppen egy németben voltál mikor leszállítottak én is át kutattalak volna ki az az állat aki nyilvánosan dug valakit egy vonaton ott wc menjetek el oda. Ha Németországban voltál akkor pedig az elsővel kell egyetértenem
3/6 A kérdező kommentje:
Nem drogozom,csak köhögtem a vonaton mert meg vltam fázva.
2023. júl. 5. 11:20
4/6 anonim válasza:
Nem volt más választásod :D LOL, persze.
6/6 anonim válasza:
Nyilván úgy viselkedtél, ami indokolta az alaposabb kutakodást.
Örülj neki, hogy nem toltak fel egy zongorát a hátsódba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!