Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Beleférnek egy kapcsolatba...

Beleférnek egy kapcsolatba ezek a gondolatok, egyáltalán ez normális?

Figyelt kérdés

Még mielőtt letámadnátok, tényleg tanácsért jöttem.

Elégge szűz vagyok még kapcsolatok terén. 18 éves vagyok, párom 23, 8 hónapja vagyunk együtt.

Mostanában többet veszekedtünk, de amúgy jól meg vagyunk.

Szóval a gondolatok.. Sokszor mikor egy társaságban vagyok, vagy egy helyen, ahol van egy vonzó vagy csak egy szimpatikus személy, akkor szemezek vele, nem úgy, hogy feltűnő legyen, de úgy hogy ő észrevegye, hogy zavarba jöjjön tőlem.. Áltában a sulis eseményekre gondolok, vagy csak mikor összeülünk iszogatni stb.

Sosem akarnék semmit mástól, büszke vagyok a kapcsolatomra. De valahogy élvezem, hogy feszültséget generálok, élvezem, hogyha megnéznek, ha én irányítok, élvezem, ha valaki látszólagosan is akar engem. Keresem a társaságukat, beleszólok a beszélgetésükbe, vagy ha csoportkép van melléjük állok, nem azért, mert akarok valamit tőlük, hanem szimplán élvezem, hogy én lehetek a foglalt lány, akit amúgy sokan akarnak..

Gondolkodtam azon is, hogy amúgy ez végképp nem is normális, úgyhogy elemezzetek ki, légyszi:(

2023. jún. 15. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem teljesen normálks... Az fix hogy tartós kapcsolatod így nem lesz max ha találsz egy önbizalomhiányos gyíkot magadnak akit tudsz szívatni de egy normális egzisztenciával megáldott személy az dobni fog 1 hét után ha egyáltalán összejön veled.
2023. jún. 15. 00:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérted is, és eszerint válaszolok, nem támadó jelleggel!

Nos, én úgy gondolom - egyéni véleményem, tehát nem kell készpénznek venni - hogy talán van némi figyelem és/vagy önbizalomhiányod. Ez lehet gyerekkorból, vagy esetleg bizonyos területeken (pl társas kapcsolatok) szerzett sérülésekre, hiányosságokra adott reakciód. Talán olyasmit próbálsz pótolni, ami korábban nem volt, vagy pedig túl sokat kaptál és ez a többlet érzés hiányzik.

Talán elemzésnek ennyit írnék.

Ha érdekel mi a teendőd, annyit jegyeznék meg, hogy érdemes magadban mindezt tudatosítani, esetleg utána olvasni. Ugyanis ez nem sok jóra vezet. Sem a környezeted, sem a partnered nem éli meg pozitívan. Egy idő után a társaság megelégeli, avagy a párod lesz bizalmatlan.

Legrosszabb esetben megcsalás is lehet a vége. Mivel még nem volt kapcsolatod, talán van benned rá való hajlam, és ez nem jó. Sem neked, sem másnak.

2023. jún. 15. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem van valami amit nagyon nem kapsz meg a kapcsolatodban, de ezt magadnak se mered beismerni.

Ez a "többet veszekszünk DE AMÚGY jól megvagyunk" ordító redflag. Nem. Ha többet veszekedtek annak oka van, és ha nem sikerül megbeszélni akkor csak egyre rosszabb lesz. Az elején még talán el lehet fedni békülős szexszel, lehet rá kifogásokat találni és szépíteni, de az olyan mint a tojtojban befújni. Az illatfelhő hamar eltűnik, a szhar meg egyre csak gyűlik, aztán ha rendes takarítás helyett mindig csak befújogatjuk, előbb-utóbb már búcsút mondhatunk a budinak.

Szóval ja, röviden, nekem ennyiből ez jön le, de lehet hogy tévedek. Tapasztalatom szerint ha volt egy probléma, de nem sikerült kapcsolaton belül ketten megbeszélni, akkor keresett az egyik fél kívülről pozitív megerősítést (és ez nem kell hogy megcsalás legyen).

2023. jún. 15. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen viselkedésre szokták mondani hogy szűzkųrva. Kelleted magad, vágyat keltesz de itt meg is állsz, és akkor a srácok hoppon maradnak, nem is értik mi van. Elég undorító viselkedés.
2023. jún. 15. 06:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányt, önértékelési gondokat látok én is. Vagy mégsem vagy annyira boldog a pároddal. Nem keresnéd mások figyelmét, ha mindent megkapnál tőle.

Párkapcsolatban élő nőként jómagam is szeretem,ha mások bókolnak, de szándékosan soha nem keresem az alkalmat, hogy kellessem magam. Csak a párom szemében szeretnék vonzó lenni.

2023. jún. 15. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kíváncsi lennék, miért nevezed kapcsolatnak, amiben 8 hónapja benne vagy, de nincs szex…én értelek, ennyi idősen még én is szűz voltam. De hogy akkor minek kapcsolatosdit játszani ha nem vagy rá készen? A palit se értem. Az intimitás hogy van így meg? Ez tiniként elmegy,de 19 fele, ha tényleg együtt vagytok nem. Amúgy meg kifelé kacsingatsz mert nem oké a kapcsolatod valahol és titkon vágysz az újdonságra
2023. jún. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!