Coming outolt az unokahúgom, hogy poliamor kapcsolatban él. Normális reakció ez a szüleitől?
Ő a szüleivel él, diplomás lány, eddig a fizetése nagy részét a szüleinek adta a háztartásra. Tehát félre igazán nem tett.
Az édesapja bizalmasan kérdezte a magán életéről. Hogy ha bármi is van, ő elfogadja, csak mondja már el.
Elmondta, hogy poliamor kapcsolatban van 3 éve kettő fiúval.
Megverte az apja. Most néhány hónap, mire gyűjt albérletre. Minden k vának elhordták, pedig egy eléggé visszahúzódó, visszafogott, szolid lányról van szó.
Enyhén szólva idegösszeomlást kapott és folyton azt hajtják, hogy mikor takarodik már el otthonról, és rongálják a szülei a cuccait.
Ez normális reakció a szüleitől?
A fiúkkal összeköltözni még nem szeretne, albérletre gyűjt.
Nem kamu kérdés, még mielőtt ide írná valaki, hanem nagyon felkavart engem.
A szülei házra gyűjtötték neki a pénzt elvileg. Most kidobnák nincstelenül.
Rongálják a cuccait? Ez mit jelent?
Amúgy én nem fogadnám őszinte mosollyal a lányom ferde hajlamait.
"Hogy ha bármi is van, ő elfogadja, csak mondja már el.
Elmondta, hogy poliamor kapcsolatban van 3 éve kettő fiúval.Megverte az apja."
És a 2 töketlen srác nem fogott össze kissé megnevelni apucikát?
ez egyáltalán nem normális reakció.
Én is poli kapcsolatban élek szüleim sem reagáltak tul jól. Hogy úgy mondjam ignoraljak a dolgot. egyfajta ha nem beszélünk róla nem létezik dolog. Ezt a fajta reakciót meg értem tőlük. Ami a te esetetben történt az teljesen elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!