Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez normális? Vagy én vagyok...

Ez normális? Vagy én vagyok gyenge?

Figyelt kérdés

Vendéglátózom. Annyira fáradt vagyok, hogy alig bírok felkelni és este bezuhanok az ágyba.

A váltóm, igaz, hogy még csak most kezdte, hajnalban felkel, elvégzi a dolgait, ezerrel pörög.

Elmegy sportolni.

Több napot dolgozunk egyben. Annyit, amennyit nem is lehetne legálisan. Nekem a 9 nap volt a rekord. A másiknak 16! Nekem már meghalni sincsen erőm, egy másik kollégám, aki egy hónappal kezdte később szintén jobban bírja. Hajnalban felkel mosni meg ilyenek. Nekem egy romhalmaz az otthonom. Pihenőnapomon alszom.

Akiről először írtam, egész nap fel van dobva, nem bír leállni a beszéddel sem.

Hajnalban elmegy sportolni. Ez normális?

Ki mit gondol?

Volt egy időszak, amikor nem volt váltónk. Azért ez a sok munkanap egyben. Nem egy helyről van szó.

2023. jún. 16. 07:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Te vagy gyenge, ő meg energikus.
2023. jún. 16. 07:06
 2/12 anonim válasza:
78%
Lehet hogy lélekben vagy fáradt és nem fizikailag, és mar nem akarod ezt a munkát, nekem is igy van ha akarok valamit pörgok ha nem akk nem. Lelkileg kell rendet tenned magadban.
2023. jún. 16. 07:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok vendéglátós energiatúltengésben szenved, ezért is választanak egy "pörgős" szakmát, ahol jönni-menni kell. Vannak emberek, akik az átlaghoz képest pattogósabbak, mások lelassultak kicsit. Én mindkettőt normálisnak hiszem.
2023. jún. 16. 07:18
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Lehet tömi magába a sok energia hulladékot és 1-2 év múlva viszik a hordágyon...persze, az is lehet, hogy te túl kocka életet éltél eddig, akkor meg mit vársz...
2023. jún. 16. 07:35
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Én 5 perc után összeesnék, hozzám képest te duracellnyuszi vagy
2023. jún. 16. 07:38
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyunk egyformák. No meg függhet kortól, nemtől, kondíciótól, mentális állapottól, kedvtől, neveltetéstől stb stb stb. Sokismeretlenes az egyenlet.
2023. jún. 16. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:
2+1
2023. jún. 16. 08:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Az egyik fiatalabb tőlem 6 évvel, a másik meg idősebb 15 - el. Én lehetek a puhány
2023. jún. 16. 08:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, hogy elfáradsz.
2023. jún. 16. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Láthatod, hogy Te vagy gyenge, hiszen mások sokkal jobban bírják nálad. Sportolni kellene például, hogy ne legyél ennyire hitvány.
2023. jún. 16. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!