Ez normális? Vagy én vagyok gyenge?
Vendéglátózom. Annyira fáradt vagyok, hogy alig bírok felkelni és este bezuhanok az ágyba.
A váltóm, igaz, hogy még csak most kezdte, hajnalban felkel, elvégzi a dolgait, ezerrel pörög.
Elmegy sportolni.
Több napot dolgozunk egyben. Annyit, amennyit nem is lehetne legálisan. Nekem a 9 nap volt a rekord. A másiknak 16! Nekem már meghalni sincsen erőm, egy másik kollégám, aki egy hónappal kezdte később szintén jobban bírja. Hajnalban felkel mosni meg ilyenek. Nekem egy romhalmaz az otthonom. Pihenőnapomon alszom.
Akiről először írtam, egész nap fel van dobva, nem bír leállni a beszéddel sem.
Hajnalban elmegy sportolni. Ez normális?
Ki mit gondol?
Volt egy időszak, amikor nem volt váltónk. Azért ez a sok munkanap egyben. Nem egy helyről van szó.
Lehet vitamin vagy vmi nyomelem hiany is esetleg. Hianyuk okozhat faradekonysagot.
De az is lehet, h csak tenyleg ilyen vagy, nem vagyunk egyformak. Te kevesbe porgos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!