Milyen gyorsan felejted el az embereket a múltadból ebben az esetben?
A facebookon valamennyire követitek egymás életét, azóta sokan megházasodtak, gyereket szültek. Nem jutnak eszetekbe minden egyes nap, de mégsem koptak ki teljesen a memóriátokból. És valahol érdekel is, hogy hogy megy a soruk.
Mi van azokkal, akik nincsenek fent a közösségi oldalakon? Őket teljesen elfelejted? És ha évekkel később felbukkannak, akkor már soha többé nem fog érdekelni, hogy nekik hogy alakult az életük, mivel hosszú ideig nem tudtatok róluk semmit?
Akik nincsenek fenn, azok erdekelnek jobban. Elevenen bennem el, milyenek voltak annak idejen es kivancsi vagyok, milyenek lettek.
Akiket latok, elkopik az irantuk valo erdeklodesem, es a mostani enjuk feledteti a regi emlekeket.
Engem is igazából azok az emberek érdekelnek jobban, akik nincsenek fent a közösségi oldalakon, vagy épp nem aktívak (bár én sem vagyok az, kicsit sem). Nem szoktam pl. volt osztálytársak után kutakodni, csak elvétve, kíváncsiságból nézek rájuk, és nagyjából kapok egy képet arról, hogy épp mit csinálnak.
Nem igazán szoktam embereket elfelejteni, bár mostanában nem olyan erős az arc- és névmemóriám, mint rég.
"Akiket latok, elkopik az irantuk valo erdeklodesem, es a mostani enjuk feledteti a regi emlekeket."
És ha valaki megváltozott (pl. depressziós lett, elhanyagolta magát és a külsejét), majd utána tűnt el, akkor melyik emlék meg marad róla? Az eredeti, vagy az utóbbi ég be az emlékezetbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!