Eldobjátok a bizalmatlan embereket vagy kitartattok mellete?
Biztos nem dobnám el,már csak azért is,mert én is bizalmatlan vagyok .Sajnos az életben nagyon sokan rúgtak rajtam,pont azok,akikre építettem volna.Természetes, hogy kialakul a bizalmatlanság ezután mindenkivel szemben.
De ha oldódik a hangulat,akkor ilyenből jó emberi kapcsolatok is lehetnek.
Pedig egy ilyen nehezen nyíló ember nagyobb érték,mint az öt perc alatt "kezes".
Meg kell becsulni,mert a bizalom, a hűség nagy értékek.
Le leszek pontozva, de a francot érdekli, hogy megbízik-e bennem vagy sem.
Egy dolog érdekel, élvezzük-e egymás társaságát, a közösen töltött időt, tudunk-e közös programot, hobbit, találni,jó telik-e a közösen töltött idő.
Ha ezek megvannak akkor idővel vagy megnyílik az ember vagy nem, de legalább jól telt az idő. Ha meg nincsenek akkor miért ne keressen az ember inkább mást, akivel élvezi az együtt töltött időt?
Alapból nem teljesen értem, mit értesz "azonnal kell" alatt és mit értesz megbízás alatt?
Alapból eléggé negatív kifejezés a "dobjátok". Mert úgy állítod be, mintha ez által a másik fél lenne a hibás hiszen "dobja" a szegény csendes, értékes embert. Miközben lehet simán csak a másik fél kommunikál annyi negatív információt, amiből a másik félnek az jön le, hogy nem akarnak vele barátkozni, ismerkedni.
Ráadásul a való életben a csendes, visszahúzódó egyén sem feltétlenül jelent értéket, nem jelenti azt, hogy amikor ő megnyílik azzal jobb lesz bármivel mint az aki már alapból nyitott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!