Mennyire gyakori ez a jelenség?
Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nem bízom meg az emberekben. A többségben legalábbis biztos, hogy nem.
Egy kezemen megtudom számolni, hogy ki az akinek valamennyire bizalmat szavazok, de még azoknak se teljes mértékben.
Van más is, aki hasonlóan vélekedik?
A másik kérdésem még az volna, hogy aki ebben érintett volt az túl tudott lépni ezen, vagy ugyanott van ahol a part szakad?
Kíváncsi vagyok erre, mert nem biztos, hogy ez hosszútávon jó, de sajnos nyomós okom van erre.
#bizalmatlanság #blöff #elveszett hit #sok ember nem érdemli meg a bizalmat #kibe lehet megbízni #álcázás nagymesterei
2021. aug. 22. 04:51
1/3 anonim válasza:
Nem csodálom, Mo.-n alapból megbízhatatlan bandák társasága van.
2/3 anonim válasza:
Xar emberek miatt nem kell az egész hitedet elveszíteni az emberiségben.
Ez egy piszok nagy hiba,és marhaság.
Attól még lesznek normálisak,akik szintén nem bírják a nemnormálisakat meg stb.
Vannak sokan,de ha ennyire leszűkíted a kört te sem jársz szerencsével...
3/3 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. Senkiben sem bízok, kivéve az egyetlen barátnőmet. Ő sosem szúrna hátba. Se apámban, se a barátomban, senkiben. De szerintem nem is kell mindenkiben 100%ban megbízni. Főleg nem a családon kívüliekben vagy idegenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!