Milyen fokú bizalmatlanság egy munkahelyen ha mindennemű pénzkezelést kivettek a kezemből, és inkább elengedik az ügyfelet, de én pénzt akkor se vehetek át?
Sok éve vagyok itt, a kezdetek óta kezelek pénzt. Pénzt veszek át ügyfelektől, nyugtát adok-számlázok ha kell.
Kb 1 éve mindennemű pénzkezelést kivettek a kezemből. Se nyugtám nem lehet, se a számlázáshoz nem férek hozzá. És senkitől 1 fillért át nem vehetek.
Ha jön ügyfél keresni kell valakit, aki pénzt vehet át-és annak átadják.
Ha nincs ilyen az épületben, akkor inkább el kell engednem az ügyfelet menjen el, és jöjjön vissza máskor (aztán vagy visszajön vagy nem...) de pénzt én akkor se vehetek át.
Ez milyen fokú bizalmatlanság?
Ja és a legújabb hogy a telefont is tilos felvennem. Viccesnek hangzik, de inkébb ijesztő. Nem vehetem fel a telefont.... azt csak az veheti fel, akit erre kijelöltek. Ha az nincs a helyén, akkor inkább hadd csöngjön a világba bele, de én akkor se vehetem fel..
Érdekes.
Mit reagáljak én ezekre?
Ha a történet igaz és SEMMIT nem csináltál, akkor EGY értelmes megoldás van, ott hagyod a céget.
Ha valamit mégis tettél, akkpr meg jobb, ha meghúzod magad.
Azt ugyanis teljesen elképzelhetetlen tartom, hogy minden ok nélkül történik ilyen intézkedés.
"Mit mondott a fönököd, amikor rákérdeztél, mi ennek az oka?"
Nem kérdeztem rá.
megmondom miért nem.
Mert az egész közvetlenül voltaképp jó nekem.
Kevesebb munka kevesebb felelősség de azonos bér.
Ez nekem csak jó.
Ha nekik jó, NEKEM JÓ.
"Gondolom sikkasztottál"
Ebben az esetben kérdésem
a) miért vagyok még állásban?
b) miért nem tettek büntetőfeljelentést ellenem sikkasztás miatt?
Erre akkor várnám a választ.
A sikkasztás egy "pénzes" munkakörben a létező legsúlyosabb vád, de ezt erősen illenék bizonyítani is, addig csak üres duma, sőt még én perelhetném őket rágalmazásért ha ezt a szót kiejtik a szájukon nulla bizonyítékkal.
"Itt inkabb a cegnek lettek gyanus dolgai."
Erre én is gondoltam. Nem akarják hogy lássak bizonyso dolgokat, mert a 10 év alatt láttam egysmást.
Láttam többmilliós állami pályázati pénzek eltűnését, soha nem látott embereknek horror bérek kifizetését stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!