Milyen fokú bizalmatlanság egy munkahelyen ha mindennemű pénzkezelést kivettek a kezemből, és inkább elengedik az ügyfelet, de én pénzt akkor se vehetek át?
Sok éve vagyok itt, a kezdetek óta kezelek pénzt. Pénzt veszek át ügyfelektől, nyugtát adok-számlázok ha kell.
Kb 1 éve mindennemű pénzkezelést kivettek a kezemből. Se nyugtám nem lehet, se a számlázáshoz nem férek hozzá. És senkitől 1 fillért át nem vehetek.
Ha jön ügyfél keresni kell valakit, aki pénzt vehet át-és annak átadják.
Ha nincs ilyen az épületben, akkor inkább el kell engednem az ügyfelet menjen el, és jöjjön vissza máskor (aztán vagy visszajön vagy nem...) de pénzt én akkor se vehetek át.
Ez milyen fokú bizalmatlanság?
Ja és a legújabb hogy a telefont is tilos felvennem. Viccesnek hangzik, de inkébb ijesztő. Nem vehetem fel a telefont.... azt csak az veheti fel, akit erre kijelöltek. Ha az nincs a helyén, akkor inkább hadd csöngjön a világba bele, de én akkor se vehetem fel..
Érdekes.
Mit reagáljak én ezekre?
6-os vagyok. Vannak helyzetek, amikor nem olyan egyszerűek a dolgok. Lehet, hogy csak pár tízezer forintról van szó, ami sikkasztásra került, ahhoz meg valószínűleg túl sokat tudsz, hogy emiatt elküldjenek.
De persze ez is lehet, hogy a cégnél vannak gyanús dolog, sőt. De akár mindkettő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!