Mi az oka,hogy a legtöbb erősen túlsúlyos nő "bezárkózik",nem akar ismerkedni,befelé fordul,bizalmatlan?
Próbálok ismerkedni,barátkozni ilyen hölgyekkel,de nehezen megy.
Többnyire el sem hiszik,hogy van olyan férfi,aki vonzódik hozzájuk.
Sokan válaszolni sem mernek/akarnak. Miért?
Mindenben egyetértek veled.Azzal tisztában vagyok,hogy a túlsúlyos nőknek kevés az önbizalma,mert sokan bántják,kritizálják őket.Mintha bűn lenne,ha valaki kövér.Volt extrém kövér kedvesem,sokszor pityergett a telefonba,hogy miket mondtak neki.Még úgyis beszóltak neki/nekünk,ha együtt voltunk.
Mivel lehetne az önbizalmatokat,önbizalmukat növelni? Nagyon érdekel ez a kérdés.
Én túlsúlyos vagyok viszont engem sosem bántottak 🤷♀️
Én elég közvetlen és jó humorú vagyok, általános iskolában is nagy baráti társaságom volt .
Ez később az életben sem változott. Munkahelyen is, mindenhol kedveltek, szerettek.
Pasit is mindig könnyen találtam, és kiélveztem az életet.
Mindig udvaroltak, és főleg sportos férfiak.
Biztos sokan vannak akiknek kevés az önbizalma, nem hiszi el, hogy szeretheti valaki őszintén stb
De nekem pl nincs ilyen problémám.
És a barátnőmnek sem aki kB szintén velem egy súlykategóriában van . (120kg)
Csinosan öltözünk, szép arcunk van , közvetlenek vagyunk és ennyi a titok.
Az a nő aki túlsúlyos, de egy kicsit sem tudja elfogadni magát soha sem lesz felszabadult és önbizalommal teli
Amíg nem hiszi el magáról hogy igenis tetszhet férfiaknak és igenis megnyerő a személyisége addig semmi nem fog változni.
29/N
Hogy a francba tud vonzani egy túksúlyos?
35 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!