Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Helytelen barátkozni fiatallal...

Helytelen barátkozni fiatallal vagy fordított esetben idősebbel?

Figyelt kérdés

Közösen járunk egy társasággal edzeni,versenyekre járni.Vegyes a korosztály. 14 évestől 50 évesig.

Én már 30 vagyok,de fiatalosan érzem magam,gondolok itt arra,hogy megtalálom a közös hangot mindenkivel,poénkodások stb vagy ha kell természetesen felnőttesen,jó a hangulat.

Most 2 srác 16-17 évesek úgy össze barátkoztak velem. Kérdezgetnek mit csináljanak a versenyen,vagy netán magánéletükben.És szóvá is tették hogy örülnek ennek,mert mindig mindenről kérdezhetnek,van téma.

És az egyikük nagyszülője,70 felett,szerinte nem helyes hogy velem így beszélget vagy hogy felkeres néha.Szüleik viszont ismernek.Engem személy szerint nem zavar.

Most elgondolkodtam magamon hogy ez tényleg olyan gáz? De ilyenbe nemtudom van-e hogy számít-e a kor.

2023. szept. 26. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Partiba akarnak vágni csupán. :)
2023. szept. 26. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, főleg, hogy nem titkolod. Ha titkolnád, és gyanú miatt merülne fel ez a nagymamában, akkor érthető lenne, de így nem.

Szerintem jó az, ha segítesz ebben-abban a srácoknak. Végülis elítéljük a pedagógusokat pont ugyanezért? Nem.

2023. szept. 26. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. 40 vágyok, 25 és a halál között vannak nagyon jó barátaim.
2023. szept. 26. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
normálisnak tűnnek ők is,nem zűrösek,teszik a dolgukat szépen stb,ők is segítenek néha egy egy tanácssal ha esetleg rosszul csinálom.Szimplán tényleg a maga a versenyzésről van szó többnyire mindig. Mondom ebbe ki most mi a gond? Én már évek óta ott vagyok,nem volt még ilyenből gond.2-3 alkalommal még el is vittem őket haza ne ázzanak ha le esett az eső pl.
2023. szept. 27. 04:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogy számít.

Még egy párkapcsoaltban is csak akkor, ha ez valamiben akadályoz, de egy barátságban meg aztán végképp nem.

2023. szept. 27. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:

5# köszi:). Nekem is ez a véleményem alapjaiban.

Eddig így nem mondta senki. Lehet az a furcsa hogy viszonylag közvetlen vagyok,hamar igyekszem megtalálni a hangot

2023. szept. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!