Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem lehet szàmítani...

Miért nem lehet szàmítani senkire sem amikor nehéz ha ők fordított helyzetben szàmíthattak rànk?

Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert az emberek közül sajnos nagyon sokan ilyenek.

Valakinek évekig oldottam meg problémáját, ha nem segítek, lehetetlen helyzetbe került volna. Mindig azt mondogatta, hogy neki aztán mennyi ismerőse meg kapcsolata van és majd "ha nekem kell segítség, meghálálja".

Egyszer nehéz helyzetbe kerültem, mondtam, segítsen, baj an. "Naésmicsináljak, én se vagyok mindenható, na csá".

2023. máj. 20. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem mas helyzetben de ugyanaz,nem varhatok segitseget.Sokszor meghallgattam az illetot depis,ongyilkos gondolatok...volt hogy orakon at chateltunk az elet ertelmerol.Es..mikor en voltam parszor rossz passzban a valasz: sajnalom,remelem kedd utan birunk talalkozni.Vagy a mult heten es kerdezem megihatunk egy kavet a napokban neki hetvege korul jo,kerdezem pentek,szombat neki a vasarnap jo.Azota nem irta hogy talalkozzunk.Legalabb 4x volt ilyen es ilyenkor o mindig elfoglalt,sok munkaja van- kifogas! En buszoztam miatta hogy talalkozzunk mikor neki rossz volt.Jol mondjak a nehez helyzet mutatja meg valaki jellemet.Ennek a kapcsolatnak lottek.Majd en is igy.
2023. máj. 20. 15:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Az ilyen csak kihasznal..akkor kellneki tarsasag ha sz.r neki meg nincs mas.
2023. máj. 20. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert rosszul válogatod meg a barátaidat
2023. máj. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!