Mi az, fordított logika működik többeknél? Mégis miért lettek lepontozva ezek a hozzászólások?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1241237..
Ráadásul nem is kevesen pontozták le.
Fáj a fejem az őrültektől... kerülnöm kell az értelem-hiányosokat. De itt is megjelennek az értelem-hiányos gyilkosok... A titeket lepontozókra gondolok.
Köszönöm nektek a válaszokat! Azonban eltávolítom az értesítéseket ehhez a kérdéshez, nehogy egyik gyagya megszólaljon és negatív hatással legyen rám. Minden jót nektek!
Benne vagyok főzős csoportokban, mert ötleteket keresek, hogy ne ugyanazt az öt kaját egyem folyamatosan. Emberek képesek vérre menni egymással azon, hogy mennyi paradicsomot kell rakni a raguba. Egyszerűen nem értem, nekem is van egy ízlésem, én pl. nem szeretem az édes dolgokat, eszembe nem jutna bárkibe is belekötni, aki mondjuk cukrozza a kávéját, vagy megoszt egy süteményreceptet.
Itt is ez van szerintem, nem egyezik a véleménye a válaszolóéval, aztán hiába hasznos a válasz - mert korrekt, a kérdésre válaszolt, stb., lepontozza, mert nehogy már el kelljen fogadni bármit, ami kicsit is kibillenti a saját buborékjából. Nemrég megszaporodtak a kérdések, ahol valaki sírt, hogy undorító meleg van. Kérdés nem volt, csak összegyűltek, akik panaszkodni akartak az időjárás miatt, és beszarsz, de lepontoztak mindenkit, aki fázósabb, vagy csak simán nem zavarta a meleg idő.
Van pár tag, aki sportot űz a lepontozásból.
Tavaly, vagy az előtt, egy 80%-on álló profillal vitték ezt, idén meg több 75%-on lévővel, a belinkelt kérdésnél is mindenhol van min. egy piros 75%.
Van, aki ezt azért teszi, hogy más lehúzzon, de olyan is akad bőven, aki el sem olvassa a választ, csak látja, hogy pirosban van a %, ezért ő is olyant nyom.
Azokról nem is beszélve, akik "egyetértek - nem értek egyet" gombként használják, nem pedig úgy, ahogy kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!