Örülsz, hogy jó esetben 1 órával többet alhatsz?
Figyelt kérdés
Viszont cserébe délután 1 órával hamarabb sötétedik.
4 órakor már majdnem este lesz..
2023. okt. 28. 22:47
1/43 anonim válasza:
Nem örülök neki, én jobban szerettem ezt amikor később van világos.. de hát kinek mi.. f_szság az egész, hogy reggel 6 kor már full világos lesz, de cserébe 4 kor meg már full sötét.
2/43 A kérdező kommentje:
Nem vagy vele egyedül cimbora.
2023. okt. 28. 22:52
3/43 anonim válasza:
én örülök, jó lenne ha 3-4 órával lehetne többet aludni de ez is valami
4/43 anonim válasza:
Nem fogok egy órával többet aludni. Ha eddig pl. 5 óra volt az alvásigényem, akkor most is annyit alszok. A vasárnapom lesz egy órával hosszabb, több idő jut a robotolásra a háztartásban.
Én se szeretem a korai sötétedést, óraátállítástól függetlenül sem.
5/43 anonim válasza:
Még mindig ugyanúgy 24 órából fog állni a nap. Egy órával sem lesz semmi sem röbb vagy kevesebb.
6/43 anonim válasza:
25 órás lesz a vasárnap de mindegy
7/43 anonim válasza:
Én jobban örülnék ha nyárival maradnánk, abszolút fölösleges ez az óraállítgatás.
8/43 anonim válasza:
én meg jobban örülnék a télinek
9/43 anonim válasza:
Nincs rendszer az alvásomban, az zavarna ha 1 órával többet dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!