Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mennyire korlátoz be...

Lányok, mennyire korlátoz be a világ, csak mert lány vagy?

Figyelt kérdés

Régebben vettem egy lego city szettet, mire furán nézett rám az eladó, látszott a szemében, hogy lány nem játszhat "fiús" játékkal.

Kocsikázni is szerettem öcsémmel. Sőt egy lány ismerősöm autók iránt érdeklődik.

Olyan fiút is ismerek, aki főként női előadókat hallgat, mint Radics Gigi, és ezért homoszexuálisnak állították be.

Aztán ott van, hogy lány baba rózsaszínben, fiú baba kékben. Más szín nem létezik? Zöld, piros, sárga...

Engem sose öltöztettek csak rózsaszínbe a szüleim, tesómat se csak kékbe.

Mennyire tapasztáljátok a világ lányos-fiús felosztását?

2023. okt. 26. 22:26
1 2 3 4
 21/35 Metionin ***** válasza:
74%
Már semennyire. Gyerekkoromban voltam olyan környezetben, ahol hátrány volt lánynak születni, mióta kikerültem onnan csak ilyen kisebb bosszúságok vannak amiket bosszúságként élek meg de nem korlátozásként. Pl. sok helyen ha valamit intézni vagy venni akarok, hülyének néznek és próbálnak drágábbat rám sózni, mert nő vagyok és biztos nem értek hozzá, ez főleg gépeknél vagy biciklis cuccoknál, szerszámoknál van. A másik bosszúság ami rendszeresen előfordult, hogy a gyerek témával nyomasztanak, mintha egyértelmű lenne, hogy van méhem tehát szülök. Munkakeresésnél is tapasztaltam ebből hátrányt, míg páromat sosem zaklatták azzal, hogy miért nem csinál gyereket és az állásinterjúkon sem kérdezi tőle senki.
2023. okt. 27. 12:19
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

Semennyire.

Oké, amikor rövid volt a hajam, néztek már fiúnak de nem izgatott különösebben, mert egészségi ok miatt vágattam le a hajam.

Amúgy rózsaszínt most kezdtem hordani 30-on felül, gyerekként utáltam (most szeretem a halvány árnyalatait), nem jutott sohasem több férfi, csak mert puncim van.

Ami hátrány: a fizikai gyengeség, pl nem tudok kibontani egy vizet, befőttes üveget, vagy ha egy férfi bántani akar, sajnos megteheti, mert erősebb (igen, sajnos volt rá példa, amikor csak ő akarta az aktust).

2023. okt. 27. 15:07
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

Jaj, igen, a nettó hülyének nézés kimaradt - főleg férfiak részéről -, de azt megoldom néhány gunyoros szóval és kész.

A beszólogatással, együtt kell élni (sok tahónak mániája, főleg Bp-n), a gyerekvállalással való cs.sztetéssel meg szintén.

Bár utóbbinál teljes ignore, senkinek semmi köze a szexuális életemhez vagy a méhemhez.

2023. okt. 27. 15:09
 24/35 anonim ***** válasza:
55%

3

"gyűlölök lány testbe lenni"

Nem azért mert szemüveges vagy és kövér?

2023. okt. 28. 23:08
 25/35 anonim ***** válasza:
61%
24, nem a 3as vagyok, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni, ostoba suttyó vagy.
2023. okt. 31. 15:17
 26/35 anonim ***** válasza:
28%

25

Az igazság mindig sértő.

2023. okt. 31. 19:21
 27/35 anonim ***** válasza:
83%
Milyen igazság? Pár neten írt szó alapján ítélkezel, 50% sincs rá, hogy igazad van... ráadásul bunkó is vagy mellé. Én is utáltam sokáig, hogy nem fiúnak születtem, 165cm/60 kgval minden voltam, csak kövér nem, a szemem mai napig olyan jó, hogy autó lakkozásnál voltam minőségellenőr, pár mm-es vackokat simán látok, amit sokan egyáltalán nem. Nem vagyok ezzel egyedül. Valószínűleg az sem olyan, akire először írtad, picit nézz magadba, mert 1x olyat bántasz meg, aki a fejedre fog ülni...
2023. okt. 31. 20:05
 28/35 anonim ***** válasza:
28%

Te meg pár neten irt szó alapján pártfogásba veszel egy idegent.

Érzelmileg elég befolyásolható személyiség lehetsz.

2023. okt. 31. 20:18
 29/35 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes módon, nem én vagyok 0%os válaszokkal, egyedül gondolom te pontoztál le. További jó utálkozást, majd remélem idővel rá jössz, hogy ettől neked sem jobb, sőt...
2023. nov. 1. 14:07
 30/35 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy szaud-arabiai jatekbolt volt? 1972-ben is vettek domper autot lanyoknak, ugyhogy ez valami alkerdes.
2023. nov. 12. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!