Lányok, mennyire korlátoz be a világ, csak mert lány vagy?
Régebben vettem egy lego city szettet, mire furán nézett rám az eladó, látszott a szemében, hogy lány nem játszhat "fiús" játékkal.
Kocsikázni is szerettem öcsémmel. Sőt egy lány ismerősöm autók iránt érdeklődik.
Olyan fiút is ismerek, aki főként női előadókat hallgat, mint Radics Gigi, és ezért homoszexuálisnak állították be.
Aztán ott van, hogy lány baba rózsaszínben, fiú baba kékben. Más szín nem létezik? Zöld, piros, sárga...
Engem sose öltöztettek csak rózsaszínbe a szüleim, tesómat se csak kékbe.
Mennyire tapasztáljátok a világ lányos-fiús felosztását?
Semennyire.
Oké, amikor rövid volt a hajam, néztek már fiúnak de nem izgatott különösebben, mert egészségi ok miatt vágattam le a hajam.
Amúgy rózsaszínt most kezdtem hordani 30-on felül, gyerekként utáltam (most szeretem a halvány árnyalatait), nem jutott sohasem több férfi, csak mert puncim van.
Ami hátrány: a fizikai gyengeség, pl nem tudok kibontani egy vizet, befőttes üveget, vagy ha egy férfi bántani akar, sajnos megteheti, mert erősebb (igen, sajnos volt rá példa, amikor csak ő akarta az aktust).
Jaj, igen, a nettó hülyének nézés kimaradt - főleg férfiak részéről -, de azt megoldom néhány gunyoros szóval és kész.
A beszólogatással, együtt kell élni (sok tahónak mániája, főleg Bp-n), a gyerekvállalással való cs.sztetéssel meg szintén.
Bár utóbbinál teljes ignore, senkinek semmi köze a szexuális életemhez vagy a méhemhez.
3
"gyűlölök lány testbe lenni"
Nem azért mert szemüveges vagy és kövér?
Te meg pár neten irt szó alapján pártfogásba veszel egy idegent.
Érzelmileg elég befolyásolható személyiség lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!