Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mennyire korlátoz be...

Lányok, mennyire korlátoz be a világ, csak mert lány vagy?

Figyelt kérdés

Régebben vettem egy lego city szettet, mire furán nézett rám az eladó, látszott a szemében, hogy lány nem játszhat "fiús" játékkal.

Kocsikázni is szerettem öcsémmel. Sőt egy lány ismerősöm autók iránt érdeklődik.

Olyan fiút is ismerek, aki főként női előadókat hallgat, mint Radics Gigi, és ezért homoszexuálisnak állították be.

Aztán ott van, hogy lány baba rózsaszínben, fiú baba kékben. Más szín nem létezik? Zöld, piros, sárga...

Engem sose öltöztettek csak rózsaszínbe a szüleim, tesómat se csak kékbe.

Mennyire tapasztáljátok a világ lányos-fiús felosztását?

2023. okt. 26. 22:26
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire.
2023. okt. 26. 22:29
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire. Nem volt az, hogy csak rózsaszínt horhadtok, nem volt az, hogy csak a nő feladta a házimunka. Gyerekként kimondottan fiús voltam, soha senkin nem tette szóvá(falun laktam). Felénk az volt a megszokott, hogy fiú lány egyforma.
2023. okt. 26. 22:30
 3/35 anonim ***** válasza:
55%
Nálam bekorlátoz, főleg hogy gyűlölök lány testbe lenni, és lányos ruhákat adtak rám gyerekként. Ha fiúsan öltözködöm, jönnek a beszólások, meg miért szeretem a kocsikat meg a focit, de "fura"vagyok...
2023. okt. 26. 22:49
 4/35 anonim ***** válasza:
17%
a világ pont hogy a férfiakat korlátozza, társkeresésben mindenképp. egy nő ott és akkor dug amikor akar, egy férfi meg ha nem gazdag és/vagy nem jóképű akkor soha
2023. okt. 26. 22:51
 5/35 A kérdező kommentje:

Falun nőttem fel én is. De például iskolában is a fiúk több fekvő támaszt kellett csináljanak, mint a lányok tesin. Ezzel nem az a baj, hogy többet szeretnék, hanem néhány lány többet bír mint egy fiú, és néhány fiú kevesebbet.

Vagy fiú ismerőseim homozzák egymást, csak mert futás közben leállt sétálni az egyik , mivel az lányos dolog.

Vagy cipekedni csak fiú cipekedhet, pakolhat és jutalmat kap érte az iskolában. Lányoknak esélyt se adnak erre.

Vagy a tipikus úgy sírsz mint egy lány mondat, elég sokszor hallottam már.

2023. okt. 26. 22:52
 6/35 anonim ***** válasza:
6%

5

örüljél inkább!! de ha annyira szeretsz cipekedni akkor lehetsz a csicskám nyugodtan

2023. okt. 26. 22:54
 7/35 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szerintem minden oldalról vannak bekorlátozások, ha fiú vagy ,ha lány. Ezeket a sztereotípiákat kéne végre megszüntetni. A négyesre meg inkább azt mondanám, egy nőre olyankor azt mondják, k****, de egy férfinál menő, ha bárkivel bármikor.
2023. okt. 26. 22:55
 8/35 anonim ***** válasza:
29%

7

én leszarnám ha lekurváznak, legalább lenne szexuális életem

2023. okt. 26. 22:56
 9/35 anonim ***** válasza:
11%
hogy lepontozott a sok femináci xd
2023. okt. 26. 22:59
 10/35 anonim ***** válasza:
80%

"egy nő ott és akkor dug amikor akar"

Marhaság, bár az egész válasz az...

2023. okt. 26. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!