Mitől lesz valaki férfi?
Figyelt kérdés
24 évesen nem érzem magam férfinak. De nem csak én hanem a körülöttem lévők se tekintenek rám férfiként? Hogyan viselkedjek hogy férfinak tekintsenek rám?2023. okt. 21. 20:43
1/21 anonim válasza:
Először is mit kell tudni rólad, külső és belső tulajdonságok tekintetében?
2/21 anonim válasza:
Elsősorban szerintem a felelősségvállalás tesz azzá. A tetteidért, magadért és a környezetedért. Ha észre veszed a feladatot, ha megpróbálod megoldani, ha következetes vagy a döntéseidben és a cselekedeteidben.
3/21 anonim válasza:
2-es: ennek a definíciónak alapján a nök jó része férfi, a férfiak egy része meg nem az.
4/21 anonim válasza:
Működő Y kromoszómával rendelkezik.
5/21 anonim válasza:
Amit a 2-es ír az inkább a felnőtté válás folyamata.
Szerintem nincs ilyen meghatározott valami, ami kimondja, hogy csak az a férfi, aki ilyen és olyan tulajdonságokkal rendelkezik.
Csak olyan van, hogy valaki gyerekes marad felnőttként is, erre meg tökéletes a 2-es válasza, hogy hogyan lehetsz "felnőttebb".
6/21 anonim válasza:
Igaz, lemarad a hang, mély és karakteres, mint egy szinkronszínészé, olyan izmok, meg kiállás, mint egy akció sztár, rohadt sok lóvé, veretős verda meg ilyenek... Ja és öltönyben is aláfekszik szerelni.
8/21 anonim válasza:
Tudni kell baszni, verekedni, autót vezetni meg humorizálni.
9/21 anonim válasza:
én sem érzem magam férfinak, szívesebben lennék leszbi lány
20f
10/21 anonim válasza:
Elsősorban a felépített egzisztenciától és a veleszületett nagyképűségtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!