Mely kategóriákat szoktad látogatni és milyen gyakorisággal? Van ahova soha nem nézel be?
Csak végig szoktam pörgetni, hogy van-e olyan kérdés, amiben tudok segíteni, válaszolni rá.
Mivel nincs háziállatom, ezeket a kérdéseket nem szoktam megnyitni, ahogy az ezotéri téma kérdésein is csak röhögök egyet, hogy hogy fordulhat meg egy-egy dolog az ember fejében.
A többi kategóriának az első 3 kérdését el szoktam olvasni, ha úgy érzem, tudok seígteni, akkor elolvasom a hosszabb kérdést is.
Ahova soha nem nézek be: állatok, fogyókúrák, tudományok, utazások, szórakozás, ünnepek, sport mozgás.
Ezekhez a területekhez nekem egyáltalán nem kell a gyk.
Elég a google.
Ha akarok állatot utánanézek mivel jàrnak hogyan kell tartani, a tudományok rovat nekem kinai, stb
Én csak a felnőtt kapcsolatok, emberi tulajdonságok és mentális egészség témaköröket látogatom, mert ezek érdekelnek.
Néha, ha van valami spec kérdésem, akkor felteszem az adott témakörben.
Egyes egyedül az "Emberek" kategória az, amire mindennap ránézek, akkor is úgy 2-3 alkalommal, olyankor pedig végigpörgetem a kérdéseket én is, hátha van olyan, ami megtetszik, és még válaszolni is szeretnék rá.
Elvétve benézek a "Szórakozás", "Egészség" kategóriákba is, a többibe azonban sosem. Nem is igazán tartoznak bele az érdeklődési körömbe, meg tudom, hogy érdemben amúgysem tudnék az ottani dolgokhoz hozzászólni.
Amit nézek: "Emberek, Felnőtt, Ismerkedés, Politika, Sport, Szex", néha a közlekedés is.
Amit tuti nem nézek, az a gyerekes, nyálas, családos témák.
Leginkább a szex, emberek, kapcsolatok.
Más nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!