Milyen emberi tulajdonság a legirritálóbb számotokra?
Mi az, ami az agyatokra tud menni egy emberben, amitől a falnak mentek? Plusz nektek mi a legirritálóbb tulajdonságotok? Mármint szerintetek, mert ugye nem tudhatjuk mást mi irritál bennetek. Ez egyedi.
Nekem a legirritálóbb másban egyértelműen az ostobaság, na azt nem bírom. A butaság. Bennem szerintem egy csomó irritáló dolog van, pl kötözködő vagyok sajnos, mert nem bírom, ha az emberek nem képesek pontosan megmondani pl, hogy mit várnak tőlem, vagy kevés infót adnak és úgy várnak döntést. Pontatlanok. Ezt emelném ki jelenleg. Van még egy csomó, pl hogy sokat beszélek, de ez most nem rólam szól elvileg. Majd írok még többet, ha valakit érdekel, amit nem hinnék.
Rosszindulat, bunkóság, kétszínűség, bosszúvágy.
Egyszerűen nem tudok/tudnék ezek közül csupán csak egyet választani. Ha nagyon kellene, akkor most, ebben a pillanatban, a kétszínűséget mondanám, mert a munkahelyen ez egy komoly és, sajnos, mindennapos gond már.
Mostanában egyre jobban idegesít a "jó magyar" indokolatlan nagyképűség, szájhősködés.
Munkahelyemen és máshol is azt tapasztalom, hogy a magyarok zöme borzasztóan túlbecsüli a képességeit, amikor viszont valami teljesítményt kéne mutatni a gyakorlatban, megáll a tudomány.
Idegesítő másokban:
-frusztrált rosszindulat
-ellenségesség
-oktondiság (pl.: idézetekkel meg nagy életigazságokkal szemeteli tele a social médiát, tipikusan az a naív, "másik orcát is odatartó" ájtatoskodó személyiség)
-fölényeskedés
Tudom, hogy bennem mások irritálónak látják, hogy imádom a nagyon abszurd szóvicceket, a hangos fingást, szarral és fingással kapcsolatos viccelődéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!