Összenézni valaki feje fölött?
De miért nem kérdezel rá konkrétan, ha valami zavar? Egyenesen tőlük.
Mitől félsz, mi lesz ha megkérdezed, hogy "jól érzem, hogy nekem szólt ez az összenézés?"
Na ez a kurwa nagy kérdés. Hogy miért nem tudjuk kommunikálni ami a fejünkben van. Inkább rágódunk rajta, millió variációt pörgetünk a fejünkben, idegen netes oldalakon kérdezgetünk.
Így nem lehet élni.
Szuper, erre ők ezt fogják mondani: igen! Mennyire valós ez szerinted, hogy valódi választ kapsz?
A pillantás pedig teljesen irreleváns, hogy rólam szólt vagy sem, magára a szituációra kérdezem, hogy illetlen-e összenezni egy ember feje felett.
Szerintem nem, nem tehetnek róla, hogy alacsony vagy, és könnyű ellátni feletted. Ahogy te sem tehetsz róla, hogy alacsony vagy.
Én is alacsony vagyok, de nem zavar, ha valakik összenêznek a fejem felett és nem előre hajolnak, hogy egymásra akarnak nézni:D
Nem illetlenség. Miért lenne az? Miből gondolod, h rajtad mosolyognak?
Valaki itt komplexusos a magassága miatt... Meg úgy néz ki, van egy kis üldözési mánia is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!