Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan reagálnál ha most...

Hogyan reagálnál ha most ősszel/télen megint visszavezetnék a covid-korlátozásokat a maszkolással, lezárásokkal, karanténnal, kényszeroltásokkal együtt?

Figyelt kérdés

2023. szept. 25. 12:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%

Dührohamot kapnék. De ilyenre semmi esély nincs.

Egyrészt, ha csak Magyarországot vesszük, nemhogy tavaly, de tavalyelőtt ősszel sem nagyon volt már korlátozás. (Csak a maszk bizonyos helyeken, meg védettségi a koncertekre.)

Másrészt, mégis mivel motiválnák rá az embereket a szankciók elfogadására és betartására? A "Ha mindenki betart mindent, annál korábban jöhet vissza a normális élet."-maszlagot már nem sok ember torkán lehetne lenyomni.

2023. szept. 26. 15:54
 22/25 anonim válasza:
6%
Hiába teszel fel ilyen kérdést,az itteni,álomvilágban és jómódban,biztonságban élőknek halvány fogalma sincs egy igazi neokomcsi/neonáci rendszerről.Majd csak akkor fognak hápogni,ha erővel fogják őket karant,khm,munkatáborba vonszolni és agyonoltani.
2023. szept. 26. 17:49
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
25: ki mint vet, úgy arat.
2023. szept. 26. 17:57
 24/25 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki megnyugodhat, nem lesz ilyen, semmi nem indokolja, nincs új járványveszély kilátásban, a covidnak egy sokkal enyhébb változata fertőz jelenleg, ami csak a nagyon legyengült, legyengített immunrendszerrel rendelkezőkre lehet kockázatos (pl. akik rákosak).

Bár a lezárások idejéből azért hiányzik, hogy kevesebb balhés alkesz volt az utcákon, van egy kattant ürge a környékünkön, aki gyógyszerre szeret inni és agresszív olyankor, a színét sem láttam akkoriban, azt azért most sem bánnám, ha ezek a renitensek megfogyatkoznának.

Egyébként én annyira nem éreztem magam akadályoztatva. Munkába tudtam járni, idővel megjött a főnökök esze, és engedték a home office-t, azt igazából ennek a lezárásnak köszönhetem, hogy most hibrid munkarendben dolgozhatok heti több napot itthonról, előtte erről hallani sem akartak, pedig a munkám már azelőtt is alkalmas volt erre a fajta munkavégzésre. Kutyát is tudtam sétáltatni, nekem már a covid előtt volt kutyám, nem amiatt szereztem be, és ugye kutyával ki lehetett menni a korlátozott időszakban is. Az mondjuk nem tett jót a kutyáknak, hogy sokan csak a covid kijárás miatt szerezték be, és azóta sok ilyen került menhelyre, ezt néhány egyesület még az elején felismerte, és nem volt lehetőség onnan örökbe fogadni, vagy csak nagyon szigorú szűrésekkel. Az egyik szomszéd kutya akkoriban került ide szomszédokhoz menhelyről, de ő mai napig itt van, szóval nekik nem csak a kijárkálás miatt kellett. Orvoshoz is el tudtam menni, adtak igazolást, de senki nem kérte.

2023. szept. 26. 19:34
 25/25 anonim ***** válasza:
12%
2023. szept. 26. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!