Hogyan reagálnál ha most ősszel/télen megint visszavezetnék a covid-korlátozásokat a maszkolással, lezárásokkal, karanténnal, kényszeroltásokkal együtt?
Remélem szilveszterkor már lezárás lesz
Sok fiatal lurkó maradna otthon tanulni az utcán való hangoskodás helyett
Még mindig olyan munkám van, ami állítólag létszükséglet, és éjjel is dolgozok. Szóval ugyanúgy halál nyugodtan mennék éjfélkor futni, meg a barátnőmhöz, ahogy a kijárási tilalom alatt is tettem, meg azelőtt is, meg azóta is.
A maszk sosem zavart, így arról nem tudok nyilatkozni. Az első lezárás tanulságait levonva csatlakoztam egy sportegyesülethez, hogy legálisan járhassak uszodába a második lezárás alatt, így már ez is rendben van.
A helyzet az, hogy ha bárkik úgy döntenének, hogy akkor most itt a határ, és be kell b.szni a karmelita ablakait egy féltéglával, beállnék közéjük. De tudom, hogy ilyen nem történne, én meg egyedül nem mennék oda emberkedni az 55 kilómmal.
Azon, hogy az emberek ugyanúgy benyelnék a harmadikat, mint az elsőt, meg a másodikat, már meg sem lepődnék. Az emberekbe vetett hitem utolsó morzsái kb. akkor porladtak szét, mikor az emberek követelték a lezárást 2020 márciusában. Érted, nem elég neki, hogy ő mondjuk megembereli magát és ül a seggén, a többi se mehessen ki! Szóval ennél jobban már tudnék csalódni, és, bár picit vitában állok magammal, amiért nem állok ki, de közben meg úgy gondolom, hogy ilyen minőségű emberekért nem érdemes, itt a legtöbb, amit tehetek, az, hogy kijátszom a szabályokat, mert megvan a magamhoz való eszem, a többiek meg boldoguljanak, ahogy tudnak, leszarom, ők se állnak ki értem, én se állok ki értük, itt mindenki csak a saját gesztenyéjét sütögeti.
19, az egyiknek az fáj, hogy évi kétszer tűzijáték van, a másik meg szilveszter este szeretné bezáratni a fiatalokat tanulni. Én lassan harminc leszek, egyelőre befejeztem a tanulmányaimat, azt szeretném a legnagyobb tisztelettel kérdezni, hogy nekem is haza kell mennem németet gyakorolni szilveszter este, vagy nekem szabad a két fokban ünnepelni, kérem?
Ez nem a társadalom felé fordított tükör, egyedül az utcán ivós kommenttel tudok egyetérteni egy picit. Az ilyen besavanyodott, baszatlan szaroknak egyszerűen fáj a másik öröme, meg az is, hogy emberek élnek a közelükben, és jól érzik magukat. Van ilyen szomszédom, az is visszasírja a lezárásokat, ilyenek zavarják a kicsi lelkét, hogy délelőtt óvodások játszanak az udvaron, délután meg emberek nevetgélve beszélgetnek az utcán, sőt, itt még HÉV, meg repülők is járnak, és mindenki rohadjon meg, miért nem lehet csendben olvasni otthon. Már javasoltam neki, hogy egyébként lehet kevésbé forgalmas helyre is költözni (nyugdíjas hölgy), ahol max. a madárcsicsergés zavarná, de azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!