Miért pontozzák le azokat, akik hasznos választ írnak egy kérdéshez?
Sokan tekintenek a weboldalra "internetes dühöngőként".
Nagyjából öt-hat alkalom volt, amikor itt normális mederben le tudtam bonyolítani vélemény ütköztetést - és túl tudtunk úgy lépni a kommunikációs partneremmel együtt úgy ezen a vélemény ütköztetésen, hogy a végén - szerintem mind a ketten - zavartan körbenézve nyugtáztuk, hogy nem egyezett ugyan a véleményünk, de vannak még normális emberek is, akikkel meg lehet kulturáltan vitatni bármit is.
Talán meglepő, de jó érzésem lett ezek után, mert jól esett, hogy egy - itt - lehetetlen küldetésnek számító folyamat futott le zavarmentesen és történetesen ennek én is részese lehettem.
Van olyan is, hogy ha valaki azonnal lepontozzák, akkor mások is kedvük szerint lepontoznák elolvasás nélkül.
Szánalmas :D
Egyébként szerintem legit lenne a helytelen válasz gomb is, mint olyan. Mivel létező jelenség a nem hasznos válasz, annak ellenére, hogy a többség tényleg like meg dislike gombként használja ezt.
De van csomó semmitérő válasz, pl: az attól függ, én azt nem tudom, és te mit tettél, írjad be googlebe, hát hülye vagy stb, szóval ezek és társai. Meg ahol nagyon offol, kötekedik, személyeskedik, de mondjuk még nem üti át a jelentés szintjét mert nem törölnék. Igazából ezeket kellene 0%-ra rakni mert tényleg haszontalan és értelmetlen válaszok. Csak időhúzás és feszültséggenerálás feleslegesen. Viszont a mostani helyzetet jelzi, hogy nagyon sokszor már ezek lesznek zöldek, míg a normális válaszok pirosak.
A hasznos válasz is mint olyan szubjektív kifejezés.
Pl megkérdezed hogy milyen pártra szavazol az egyik a Momentumra a másik a Fideszre míg a harmadik az LMP-re mondja.
Na most akkor melyik a hasznos ?
Vagy megkérdezed azt hogy milyen erősítőt javasol valaki, az egyik azt írja hogy Denon-t vegyél a másik Sony-t ír, míg a harmadik azt hogy Onkyo-t vegyél.
Na most akkor melyik a hasznos ?
De egyébként ez a fórum is televant trollokkal.
Őket meg mindenki ismeri.
na látjátok, semmiért lepontoznak itt is :P
unatkozó életképtelen emberek vannak itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!