Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért pontozzák le azokat,...

Miért pontozzák le azokat, akik hasznos választ írnak egy kérdéshez?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Sokan tekintenek a weboldalra "internetes dühöngőként".

Nagyjából öt-hat alkalom volt, amikor itt normális mederben le tudtam bonyolítani vélemény ütköztetést - és túl tudtunk úgy lépni a kommunikációs partneremmel együtt úgy ezen a vélemény ütköztetésen, hogy a végén - szerintem mind a ketten - zavartan körbenézve nyugtáztuk, hogy nem egyezett ugyan a véleményünk, de vannak még normális emberek is, akikkel meg lehet kulturáltan vitatni bármit is.

Talán meglepő, de jó érzésem lett ezek után, mert jól esett, hogy egy - itt - lehetetlen küldetésnek számító folyamat futott le zavarmentesen és történetesen ennek én is részese lehettem.

2023. szept. 22. 09:54
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Van olyan is, hogy ha valaki azonnal lepontozzák, akkor mások is kedvük szerint lepontoznák elolvasás nélkül.

Szánalmas :D

2023. szept. 22. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
bocs a helyesírási hibáért, gyorsan írtam telefonon
2023. szept. 22. 10:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Tapasztalatom szerint sajnos ez a leggyakoribb. :)
2023. szept. 22. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Egyre több a szélsőséges és intoleráns ember. Én pl 1-2 hét alatt hogy visszatértem jobban gyakorizni, a korábbi 89% helyességről 80%-ra zuhantam. Már nem zavar régóta hiszen akkor nem is írnék, vagy csak olyat amiről tudom a többségnek szimpatikus. Viszont szemet szúrt ez a jelenség, és mintha spirálban erősödne, mert mondjuk fél, egy éve még mintha kevésbé lett volna ennyire elromolva. Pedig már akkor is nagyon jellemző volt. Akkor is mentek a minuszok a jó válaszokra, de közel sem volt ennyi gyűlöletből lepontozás. Bár most jobban belegondolva, lehet abból is generálódik az egész hogy többet vagyok a felnőtt párkapcsolatok témakörbe is. És sok ottani, kultúrált, témába vágó, sokszor szakértői cikkek és irodalom, akár pszichológusok által is megerősített tényeket tartalmazó kommentjeimet bombázzák szét rendszeresen 0-20% közé. Rengeteg frusztrált életű nő idegből és gyűlöletből pontoz, bár ez részben férfi oldalról is megvan, de inkább a butább egyedeknél láttam ezt. Illetve van ott egy sok accountos lepontozóbajnok is, aki mindig magát pontozza fel, a többséget meg le. Ott van még az egész pontfarmolás problematikája is, sokan el se olvassák csak rányomják azt amit a többség, ez is teljesen eltorzítja, még normális topicban is, ha már van 1-2 piros rajta. És hát sokan küszködnek szövegértelmezési problémákkal, vagy vannak épp egyre elborultabb / részeg / elmebeteg / idegállapotos mindsetben, tehát nem is azt látja ami oda van írva, hanem amit ő hisz. Ennek a rosszabb verziója ha ezen át kezd még kötekedésbe is. És ennek a legrosszabb, de jelenkorban gyakran megvalósuló verziója, amikor már ezek vannak többen 1-1 helyen! És a kötekedést fel, a józan racionalitást, higgadt érvelést pedig lepontozzák. Így múlik el a világ dicsősége.
2023. szept. 22. 13:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem legit lenne a helytelen válasz gomb is, mint olyan. Mivel létező jelenség a nem hasznos válasz, annak ellenére, hogy a többség tényleg like meg dislike gombként használja ezt.

De van csomó semmitérő válasz, pl: az attól függ, én azt nem tudom, és te mit tettél, írjad be googlebe, hát hülye vagy stb, szóval ezek és társai. Meg ahol nagyon offol, kötekedik, személyeskedik, de mondjuk még nem üti át a jelentés szintjét mert nem törölnék. Igazából ezeket kellene 0%-ra rakni mert tényleg haszontalan és értelmetlen válaszok. Csak időhúzás és feszültséggenerálás feleslegesen. Viszont a mostani helyzetet jelzi, hogy nagyon sokszor már ezek lesznek zöldek, míg a normális válaszok pirosak.

2023. szept. 22. 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

A hasznos válasz is mint olyan szubjektív kifejezés.

Pl megkérdezed hogy milyen pártra szavazol az egyik a Momentumra a másik a Fideszre míg a harmadik az LMP-re mondja.

Na most akkor melyik a hasznos ?

Vagy megkérdezed azt hogy milyen erősítőt javasol valaki, az egyik azt írja hogy Denon-t vegyél a másik Sony-t ír, míg a harmadik azt hogy Onkyo-t vegyél.

Na most akkor melyik a hasznos ?

De egyébként ez a fórum is televant trollokkal.

Őket meg mindenki ismeri.

2023. szept. 22. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
12%
Én azt sem értem, amikor felteszek egy konkrét kérdést, kifejtem a problémát, és elkezdenek okoskodni, hogy miért ezt meg miért azt akarom, meg ez miért jó nekem. Belepofáznak a dolgomba, ahelyett, hogy a feltett kérdésre válaszolnának. Nagyon sok olyan kérdésem van, amire végül nem kaptam választ, csak kioktatást, mert fontosabb volt, hogy a saját okosságukat hangoztassák, mint hogy segítsenek abban, amiért feltettem a kérdést...
2023. szept. 25. 07:28
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

na látjátok, semmiért lepontoznak itt is :P

unatkozó életképtelen emberek vannak itt :)

2023. szept. 25. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!