Miért érzik kötelességüknek odaírni kb mindent kérdéshez, ahol valaki véleményt formál egy másik emberről vagy a helyzetéről, hogy "semmi közöd hozzá, miért nem foglalkozol magaddal?"?
Mert az a véleménye a választ beküldőnek, hogy nincs ahhoz semmi köze, amelynek kapcsán felmerültek a kérdező problémái.
Nem bonyolult!
-Ne lepődj meg, ha vicces kedvű portál látogatók nem sokára elárasztanak az erre a kérdésedre adott "Semmi közöd hozzá!" válaszokkal! :DDD
Azért írják oda, mert ez is egy vélemény.
Amúgy tény, hogy van egy csomó kérdés és válasz, amik totál felesleges támadások. Tipikusan ilyen ha leírod mi a hobbid, milyen autód, lakásod, bármid van, és azonnal jön a "neked oszt miből telik erre?" kérdés.
Kedvenc kérdéseim az alapból rosszindulatú kérdések. De ilyen "láttam az ablakból, hogy a Zsuzsi nem is köszönt a postásnak az utcán, hát hogy lehet ilyen szemét mocskos állat, hogy borulna rá a ház" szintűekre kell gondolni.
Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy ennek tényleg nincs jobb dolga?
Mert olyan a kérdés
Pl:a szomszédban lakó srac nem csajozik,sose visz fel senkit,hat ez normális??
Erre mit kene válaszolni szerinted?
Az olyan kérdésre ami a másik magánéletébe való vájkálás,bizony ez a valasz jár
Másik kedvencem amikor a válaszadóba állnak bele.
Például milyen telefonod kérdésnél jön a válasz, hogy iPhone 14 Pro mit tudom én mi. Csak sima válasz a kérdésre.
Erre biztos lesz egy válaszoló aki beírja, hogy "Már ne haragudj de megkérdezhetem mit dolgozol hogy neked ilyen telefonra telik, mert hát átlag embernek ezért 1 évig kell dolgozni.
Most nem mindegy neki? Előrébb lesz attól, hogy a másik leírja miből van pénze?
Mennyi most a szőlő kilója?
Zöld!
:DDDDDD
"Mit csinálsz a hétvégén?","Mit főzöl ma ebédre?","Várjátok már a nyarat?"
Na én az ilyen kérdésektől megyek a falnak, mert el nem tudom képzelni, hogy a francba tud valaki ennyire unatkozni, hogy konkrétan chat oldalnak használja a Gy.k.-t.
#9 Nekem a "Mit gondoltok arról" kezdetű kérdező a kedvencem.
Mit gondoltok arról, ha valaki kiflit eszik és lepereg rá a morzsa. Milyen véleménnyel vagytok azokról z emberekről akik padon ülve eszik a szendvicset. És hasonló végtelenül értelmetlen kérdések amik tényleg csak pazarolják a világ erőforrásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!