Gyakorikérdéseken miért nem képesek a felhasználók produktívan hozzászólni 1-1 kérdéshez?
Nem haragszom, így nincs mit levezessek. Csak értetlen vagyok. Nem értem miért nem képesek az emberek normálisan válaszolni egy normális kérdésre.
Olyan választ várok erre a kérdésre, ami elmagyarázza miért viselkednek így emberek.
Viselkedni viselkedek, arra nem szokott panasz lenni eddig itt.
#3: Én leírnám sokadjára is értelmesen a választ. Lehet ez az én rossz szokásom.
Személy szerint én akkor szoktam kérdést feltenni itt, ha a Google kereséssel sem sikerült megtalálnom, amit akarok, ezt a kérdésleírásban is közlöm, hogy épp béna voltam a keresést illetően.
Ha meg értelmezhetetlen a kérdés, akkor meg lehet kérni a kérdeződ értelmesen is, hogy szolgáltasson több adatot, pontosítson a kérdésén. Nem értem miért kell pökhendiskedni a kérdések alatt.
Ha meg fárasztó már sokadjára ugyan arra a kérdésre válaszolni, akkor minek válaszolnak rá egyesek újra, ráadásul kötekedően? 🤔 Miért nem linkelnek be egyszerűen egy korábbi, teljesen ugyan olyan kérdést? 🤔
Tudom, hogy "furcsa és különc" viselkedés, de számos olyan kérdésre barátságosan és illedelmesen válaszoltam már, amire 1-2 percembe tellett kigooglezni a választ. (Nem kezdtem el kigúnyolni a kérdezőt és indokolatlan, arrogáns megjegyzéseket tenni.)
Valamiért nem tudok kiakadni azon, hogy valamit többször megkérdeznek.
Hát ez emberismeret, pszichológia témakör.
Az emberek azért trollkodnak, vagy dühösen írogatnak, mert tele vannak frusztrációkkal, sérelmekkel, hamis projekciókkal. Egyénenként lehetne vizsgálni ki mi okból dühös vagy elégedetlen.
De egy biztos, nem boldogok. Arról biztosan megállapíthatod, hogy aki dühös, szítkozódik vagy baja van, az bizony nem boldog és nem kiegyensúlyozott.
Kiegyensúlyozott boldog ember a világot átölelni, nem hogy random kérdéseknél vezesse le a feszültséget. ;)
Engem is mindig érdekelt hogy az emberek miért olyanok amilyenek. Miért teszi ezt a másik, a másik meg nem. Mitől lesz valaki ilyen vagy olyan.
A kérdésemre a pszichóanalízis adta meg a választ és egyéb területek is amikbe most nem megyek itt bele ismeretlenül.
Ha téged is érdekel a téma, hogy az emberek mitől milyenek, akkor ezen az úton indulj el szerintem első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!