Ó, ti felhasználók, kik gyakorikerdeseken keresitek társatokat?!
Figyelt kérdés
...csak kíváncsiságból: Volt olyan, hogy lett is belole valami? Randi, tobb randi, friendzone, kapcsolat, házasság? A kategoria kérdéseinek fele errol szol, nem letezik, hogy nincs egy-egy lovestory vagy kinos tortenet..szoval ha van ilyened, kerlek, oszd meg itt!2015. febr. 7. 22:43
1/12 anonim válasza:
Igen, lassan fél éve leszünk együtt a barátommal akit itt ismertem meg.
2/12 anonim válasza:
Megismerkedtunk....dugtunk....kinosan ert veget. THE END!
4/12 anonim válasza:
Nem keresem itt. 90%-uk csávó, 10% meg agyilag zokni csaj.
5/12 anonim válasza:
Van egy par lanybaratom innen (4), egy kapcsolat alakulgat lannyal akit itt ismertem meg. Talaltam egy par embert akivel egy sporttert rajongunk, veluk beszelek.
6/12 anonim válasza:
Hát inkább nem itt fogok a jövőben asszem. :D
Ez az oldal nem alkalmas erre.
7/12 anonim válasza:
Egy minimális százalékuk meg Nutellás Palacsinta :'D
8/12 anonim válasza:
Még nem. Eddig két csajt hívtam randira. Az egyik bolond volt, két hónapig beszélgettünk, mire közölte, hogy nem akar távkapcsolatot. A másik pedig egy fapina. Most egy lánnyal beszélgetek, eddig úgy néz ki, hogy ő tényleg szeretné, hogy legyen valami köztünk.
9/12 opened paradise válasza:
Nem kerestem,találtam.
Pár randi,egy kapcsolat,annak már vége,most meg egy "barát",akivel mehetek fesztiválozni nyáron. Már megérte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!