Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ó, ti felhasználók, kik...

Ó, ti felhasználók, kik gyakorikerdeseken keresitek társatokat?!

Figyelt kérdés
...csak kíváncsiságból: Volt olyan, hogy lett is belole valami? Randi, tobb randi, friendzone, kapcsolat, házasság? A kategoria kérdéseinek fele errol szol, nem letezik, hogy nincs egy-egy lovestory vagy kinos tortenet..szoval ha van ilyened, kerlek, oszd meg itt!

#történet #gyik #online #társ #társkeresés #remélemazelsőkommentházasságoslesz
2015. febr. 7. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én itt ismertem meg a páromat. Én 14 éves voltam, ő 32, de azt mondták, hogy működhet, és igazuk lett! Fél év után összeházasodtunk, mert a legtöbben helyeselték, majd örökbefogadtunk egy törpe uszkárt, aki sajnos, mint kiderült, mégsem szerette a csokit, de azért boldog életet élt. Legalábbis sokat vonyított, ez azt jelenti, hogy szeretett minket, megmondta egy srác, aki beszélt a kutyák nyelvén.

Amúgy rendben vagyunk, rendesen szedem a fogamzásgátló tablettát, megvan a heti 1 levél. A párom pedig továbbra is szeret, és azt mondja, hogy az a nő, aki ide jár, azért öltözködik úgy, mert abban kényelmesebb takarítani a hálószobát.

2015. febr. 7. 23:03
 12/12 A kérdező kommentje:
#11, imádom a válaszod :3
2015. febr. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!