Milyen ember az aki egy kérdéshez annyit tud hozzátenni hogy "irigylem a problámád" meg hasonlók?
Sokszor kérdez az ember egyszerű dolgot, amiben csak egyszerűen mások véleményére kiváncsi, és erre jönnek hasonló válaszokkal.
Mi mozgatja őket? Milyen típusú emberek?
Olyan mint mások....
Egyszerűen vannak emberek, akik jelentéktelen problémákat úgy felnagyítanak, mintha egetrengető hatalmas probléma lenne. Na, én akkor válaszolom ezt, mikor bolhából elefántot csinál valaki.
7#
Én meg pont úgy látom hogy ezek az emberek a saját problémáikat nagyítják fel, és aki nem csak siránkozni tud, azt mindjárt le kell hurrogni, mert ugye más nem is érdekelhet egy ember csak a probléma. És aki másról beszél annak ugye nem is lehet problémája.
9#
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__alkoholmentes-i..
Az én kérdésem, igazából véleményekre voltam kiváncsi, hogy más is így van-e vele.
Itt kb. ilyen szintű kérdésekre lehet választ kapni, mert ha valami olyant kérdezek, ami tényleg a problémám, talán Kapok 1 választ ami jó szándékú de nem használható.
És több helyen láttam haasonló válaszokat.
Pl amikor kiirja egy kis 12 éves, hogy még nem vol pasim ez most akkor nagyon ciki?
Igen nagyon irigylem a problémáit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!