Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miből fakad az...

Szerintetek miből fakad az áldozathibáztatás?

Figyelt kérdés

Minden olyan kérdésnél, amely azzal foglalkozik, hogy primitív emberek nőknek fütyülnek, alpári, trágár módon ordibálnak, felmerülnek a következő gondolatok:

-Miért? Már az is baj, ha megdícsérnek?

-Biztos kint volt mindened.

-Hülye vagy, hogy foglalkozol ezzel, ilyenek a férfiak.

-Biztos kirívóan viselkedtél.

Akiknek komolyan ezek fordulnak meg az ilyen szituációk elemzésekor a fejükben, mégis hogyan jutnak erre a következtetésre? Azok válaszát is várom, akik szerint semmi gond nincs azzal, hogy a robogóról ordibál valaki, hogy "úgy meg****lak mint még senki" és társai.

2023. szept. 21. 19:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
12%

"Ez az "áldozathibáztatás" amolyan divat-szitokszó lett, egy aduász amit ha használnak, nem lehet ellentmondani és mindenki szégyellje magát."

🤣🤣🤣🤣

"el kéne ismerni azt is hogy az áldozat nagyon is tehetett volna azért hogy ne legyen belőle áldozat."

Nem, csakis Kiss Pista hibás 1993-ból!!! 🩸🩸🩸🔥🤬🤬🤬🔥🩸🩸🩸

"Aki oroszlánt simogat, ne csodálkozzon ha megharapják."

De szofisztikáltak vagyunk ma este! 🤣🤣🤣

2023. szept. 21. 23:15
 12/61 anonim ***** válasza:
52%
Te mikor simogatsz oroszlánt? Jó, mondjuk ha valakinek 🦁 a csillagjegye, az más! Akkor még "talán" nem harapja el a torkát! 😉
2023. szept. 21. 23:20
 13/61 anonim ***** válasza:
57%
Nem simogatunk oroszlánt mert büdös. Még jó hogy én csinos vagyok de magas, és látszik rajtam hogy 1 elfutok, 2 gyorsabb vagyok, 3 dilis vagyok ha tuskót látok és idegből felrúgom, ergo nem mernek belémállni az átlag "udvarlók", max bámulni. Szegény alacsony csajokat sajnálom, és értem is miért keresnek magas izmos párt.
2023. szept. 22. 00:42
 14/61 anonim ***** válasza:
67%

Számomra ez mindig is döbbenetes marad, hogyha egy nőt ér valamilyen zaklatás akkor hogy az Istenben lehet az hogy bárki is őt hibáztatja...

Nem a BŰNT elkövető “férfit” amiért fel kellene jelenteni hanem a nőt

Pedig ez rendszeres, én is volt hogy ide is kiírtam egy fogdosásos zaklatást, válaszok: minek mentél oda?

Máskor ne vállald el azt a munktát.

MIERT NEM ÁLLTÁL KI MAGADÉRT?

Tessék ez a mai társadalom

Amíg elek nem fogom megérteni

2023. szept. 22. 01:06
 15/61 anonim ***** válasza:
14%
#14 Vedd le a szemüvegedet, nem csak a te problémád létezik, ennél jóval színesebb a világ, a kamu hisztiket pedig nem kell komolyan venni, komoly érdekek állnak mögötte, de a férfiak pellengérre állítása ok nélkül az nagyon megy. Szerintem ez az igazi áldozathibáztatás. A férfiak ezért se szólhatnak, mert rögtön lekarmolják őket. Pont ti teszitek tönkre a férfit, mert semmi se elég, semmi se jó.
2023. szept. 22. 01:20
 16/61 anonim ***** válasza:
52%
15 kérem?
2023. szept. 22. 01:21
 17/61 anonim ***** válasza:
27%
Pont azért kérdezed, mert nem érted.
2023. szept. 22. 01:28
 18/61 anonim ***** válasza:
100%
10-es hozzászólást ajánlom figyelmedbe.
2023. szept. 22. 01:30
 19/61 anonim ***** válasza:
27%
Meg az 5-öst is. Aki ezt írta, le előtte a kalappal!
2023. szept. 22. 01:32
 20/61 anonim ***** válasza:
32%
Álljatok már sorba leszopni az 5-öst, incelek.
2023. szept. 22. 02:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!