Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is idegesítenek azok,...

Titeket is idegesítenek azok, akik mindig azt mondják, hogy van, akinek rosszabb, szóval örülj a szarnak?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 14:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Phu ma pont hasonlóval csináltak ki.

Elmeséltem anyának hogy volt 3 naoom hogy folyamatosan szédültem de nonstop, azaz alvás alatt is felkeléskir is szünet nelkul. Mintha nem lenne elég oxigénellátása az agyamnak.már kezstem megijedni is és orvosokat keresni is.

Erre anyám aki 50 éves, neki áll.magát sajnáltatni az ízületeivel meg strok gyanujával,meg kórházi kezeleseivel.

De neki megvan az az hogy sz.r az érrendszere meg vérnyomás meg idős is.

Én meg huszonévesen makk egeszségesen szédültem megállas nélkül 72 órán keresztul hogy a fr.ncba áll neki magát hozzám hasonlitgatnia?

Meg persze az egyáltalán nem számít ha én halnék meg csak az ha ő.

Gyorsan eljőttem inkább mielőtt megint balhé lesz. Állandoan magát sajnáltatja. Meg az is mindegy lenne neki ha én meghalnék is.

2023. ápr. 30. 15:01
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
Szóval.le van sz.rva ha én huszonévesen agyi vérellátással küzdök indokolatlanul, csak az ő izulete strokja számit 50 évesen ami indokolt is.
2023. ápr. 30. 15:03
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon idegesít, tudomásul veszem, hogy az adott személy véleménye ez, és mielőbb próbálok túllépni rajta.
2023. ápr. 30. 15:07
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Hát mondjuk nem :d ilyenen nem szoktam rugózni.
2023. ápr. 30. 15:20
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem, mert mivel nem szokásom panaszkodni, meg sem kapom az ilyen megjegyzéseket.

Meg egyébként sokkal rosszabbat is mondhatnának... :)

6/18 anonim ***** válasza:
21%
Nem idegesít, mert a magyar csak ezt tudja mondani, és megoldást nem akar/szeretne adni semmire sem. Szerintük mindenki oldjon meg mindent önmaga.
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel meg kell tudni barátkozni haver. Néhány kivételtől eltekintve mindenki azt a társadalomban elfoglalt megélhetési szintet(mínusz technológiai fejlődés) viszi tovább amit a felmenői elértek. Saját tapasztalatból tudom hogy legyintenek, de lenézés és degradálás az megy. Magyarán megmondva képmutatás.

Például nem okosba oldottuk meg, hogy anno ne fagyjunk halálra? Akkor egy senkiházi éhenkórászok voltunk.

Hányingerem van a házmestertempótól.

8/18 Jól van ez így? ***** válasza:
35%
Nem, mivel én szoktam magamnak és igaz is. Nem örülni kell neki, hanem kihívásként kell felfogni, kaptál egy "feladatot", oldd meg és kész. Minden egyes ilyen megoldott "feladat" után szerzel valami új tapasztalatot, ami által fejlődsz. Sokkal célravezetőbb, mint mártírkodni meg keseregni.
2023. ápr. 30. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Én ezt az országgal kapcsolatban nem szeretem.

Vannak olyanok akik azzal próbálják a szart védeni, hogy xy országban és másik földrészen rosszabb, mintha ez számítana...

És akkor örülj, hogy Európában utolsók között kullogva élünk, mert a négerek meg éheznek Afrikában.

De ezt az elméletet pontosan ugyanannyi erővel a másik oldalról is meg lehet közelíteni, hogy van akinek meg mennyivel jobb...

Rég rossz amikor a rosszhoz képest kell nézni, hogy neked mennyivel jobb, az már eleve egy elbukott szemlélet amivel nem lehet előrébb jutni.

2023. ápr. 30. 16:22
 10/18 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon idegesítenek.

A mai öregekbe amúgy is ezt nevelték, azok akik háborút éltek meg. Most is háború van bár nem a mi országunkban, mégis nálunk vannak olyan hatások egyedül Európában, ami Ukrajnában lenne indokolt. A magyart ez nem érdekli, örülni kell annak ami van!

2023. ápr. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!