Másnak is felnyomja az agyát, hogy míg ezek a nulla celebek, infulencerek milliókat keresnek a p**juk mutogatásával és buta szövegeléssel addig egy kemény munkát végző gyári munkás, bolti eladó vagy épp sokat tanult tanár, óvónő küzd a megélhetésért?
Én is egyet értek 20-assal. engem is az zavar jobban.
rengetek a hülye ostoba műsor az ostoba celebekkel, egy a gond h a nézettsége is nagy...
ezek a mihaszna semmirekellők a műsorokban instán, közösségi oldalakon, az éneklős show-kban, a nézettség miatt keresnek jól...
tudják h ebben az országban van annyi idióta akiből megélnek.
Kb 20 évvel ezelőtt volt egy osztálytársam, aki állandóan barmult. Egy ideig vicces volt, de nem tudott leállni, és mindig átment rohadt idegesítőbe, de úgy, hogy mindenki mondta neki, hogy álljon le. Kati néni azt mondta, addig fogja csinálni, amíg foglalkozunk vele. Onnantól ha elkezdte a baromságát, egy emberként ignoráltuk, és idővel megtanult viselkedni.
Na de ugye egy országot, vagy a világot hogy kéred meg, hogy ignoráljon valamit? Azokkal van baj, akik nézik. És azokkal kevésbé, akik szeretik és nézik, azokkal sokkal nagyobb gáz van, akik NEM szeretik, és nézik. Amikor facebookon Marika odaírja a KisPandaMandáról szóló cikkhez, hogy "ez ki?/azt sem tudom, ki ez?/kit érdekel?", az ugyanolyan, mintha lájkot nyomna rá. Megnézte, elolvasta, kommentelt. Az algoritmus megjegyezte, hogy ezzel a tartalommal volt interakció, és tolni fogja.
Egyik barátnőm ugyanez. "Insta feldobta". Mondta ezt már vagy 60x. És elküldi nekem ugyanazt a magyar celebet. Insta nem random dobta fel, mindig megáll a képnél, elolvassa, befotózza, elküldi.
Érdekes, ha nekem feldob valamit, és nem megyek rá, azt utána nem fogja feldobni. Ha valami nem érdekel, nem "hate-watch" rá a megoldás, hanem az ignorálás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!