Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki különbözik, azt általában...

Aki különbözik, azt általában nem szokták szeretni vagy elfogadni? Mindig muszáj hozzáigazodni a minket körülvevő többséghez?

Figyelt kérdés
Általában kérdezem, pl. külsőségekben, gondolkodásban stb.
2023. szept. 10. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Szóval, a magyarok jó nagy része, kövér és elhízott. Most akkor te is elhízott akarsz lenni?

Az adott közeg értelmi és érzelmi intelligenciájától függ minden.

Pl. az én munkahelyemen nem néznek ki, mert nem iszom alkoholt és nem cigizem. Páromat ugyanezért kinézik. Különbség, párom munkahelyén nem túl magas az emberek értelmi és érzelmi intelligencia szintje.

2023. szept. 10. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez függ attól miben különbözik a másik. A "furcsa" embereken nem szokás elfogadni.
2023. szept. 10. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
"Szóval, a magyarok jó nagy része, kövér és elhízott" angolok pedig sportosak , jó fogazatúak és nem büdösek
2023. szept. 10. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen,engem pl idegesít,ha valaki attól érzi magát különlegesnek,hogy idiótán néz ki,amiért megbámulják aztán sírhat,hogy miért bámulják meg. Szóval ha annyi különlegességet tudsz felmutatni az életben,hogy idióta frizurát/piercinget/tetkót csinálsz vagy idiótán öltözöl,akkor igen, idegesítő vagy. Mindezt úgy mondom,hogy tetovált,sportos nő vagyok, de a jóízlés határain belül. Lenyirathatnám kopaszra a hajamat és festhetnék bele 2 neonzöld csíkot hogy megmutassam,mekkora egy menő ember vagyok,meg hogy teszek a szabályokra és amúgyis sportos vagyok..de inkább normálisan nézek ki és a teljesitményemmel próbálok kitűnni.
2023. szept. 10. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem muszáj.

De van aki inkább másnak tetteti magát csak azért ,hogy kedveljék. Na ezt én nem tudnám megtenni és szerintem nem is egészséges.

Nem azzal van a baj ,hogy mások “kinéznek” vagy “más vagy” mint ők hanem az a baj ,hogy ezt te nem fogadod el.

Ha elfogadod magadat olyannak amilyen vagy akkor nem fog érdekelni senki kritikája és így mást sem fog érdekelni.

Ilyen egyszerű :)

2023. szept. 10. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Aki külölnbözik a többségtől, azt valóban nem nagyon csípik, de meg kell próbálni, mert a noonkomfortisták általában előre tudják vinni a világot.
2023. szept. 10. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Negatív és pozitív oldala is van.

Negatív ha direkt szembe mész másokkal akár gondolkodásban, akár viseletben akár szexuális orientáció miatt stb. Szóval egyfajta figyelemfelkeltő negatív hatás.

Ha pl más a gondolkodásod a cigiről, vagy hogy nincs instagramod stb azzal nincs baj, ameddig nem próbálod másra erőltetni a gondolkodásodat.

Lehet különbözően gondolkodni.

Nem, nem kell menni mások után, hiszen azzal úgysem fogod jól érezni magad, ha valamit te nem úgy gondolsz, és mást mégis majmolsz. De legyél nyitott mások újdonságaira, véleményére vagy mások megismerésére gondolkodástól függetlenül. Ne zárkózz el teljesen mert akkor magadnak sem adsz esélyt.

2023. szept. 10. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!