Aki különbözik, azt általában nem szokták szeretni vagy elfogadni? Mindig muszáj hozzáigazodni a minket körülvevő többséghez?
Szóval, a magyarok jó nagy része, kövér és elhízott. Most akkor te is elhízott akarsz lenni?
Az adott közeg értelmi és érzelmi intelligenciájától függ minden.
Pl. az én munkahelyemen nem néznek ki, mert nem iszom alkoholt és nem cigizem. Páromat ugyanezért kinézik. Különbség, párom munkahelyén nem túl magas az emberek értelmi és érzelmi intelligencia szintje.
Nem, nem muszáj.
De van aki inkább másnak tetteti magát csak azért ,hogy kedveljék. Na ezt én nem tudnám megtenni és szerintem nem is egészséges.
Nem azzal van a baj ,hogy mások “kinéznek” vagy “más vagy” mint ők hanem az a baj ,hogy ezt te nem fogadod el.
Ha elfogadod magadat olyannak amilyen vagy akkor nem fog érdekelni senki kritikája és így mást sem fog érdekelni.
Ilyen egyszerű :)
Negatív és pozitív oldala is van.
Negatív ha direkt szembe mész másokkal akár gondolkodásban, akár viseletben akár szexuális orientáció miatt stb. Szóval egyfajta figyelemfelkeltő negatív hatás.
Ha pl más a gondolkodásod a cigiről, vagy hogy nincs instagramod stb azzal nincs baj, ameddig nem próbálod másra erőltetni a gondolkodásodat.
Lehet különbözően gondolkodni.
Nem, nem kell menni mások után, hiszen azzal úgysem fogod jól érezni magad, ha valamit te nem úgy gondolsz, és mást mégis majmolsz. De legyél nyitott mások újdonságaira, véleményére vagy mások megismerésére gondolkodástól függetlenül. Ne zárkózz el teljesen mert akkor magadnak sem adsz esélyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!