Lányok. Sokkal ingerültebbek vagytok, amikor épp menstruáltok?
Figyelt kérdés
ma 19:09
1/11 anonim válasza:
Nem, előtte egy héttel vagyok ingerült. Akkor már nem.
4/11 anonim válasza:
Az utóbbi pár évben előtte kb egy héttel kezdem, azelőtt nem volt ilyen
7/11 anonim válasza:
Mielőtt megjönne van hogy érzekenyebb vagyok és több minden idegesít
8/11 A kérdező kommentje:
Pl mik?
ma 22:28
9/11 anonim válasza:
Bármi :D alpból vannak olyan dolgaim, hogy idegesít ha mondjuk hangosan megy a zene vagy két hang meg egyszerre például anyum hallgatja a rádiót közben az olaj serceg.
Mielőtt meg jön ez általában még jobban idegesít főleg felkelés után. Vagy nehezebben viselek el olyan dolgokat amiket amúgy hétköznapokban kicsit idegesít de nem foglalkozom vele(mások hülyeségei).
Például most mielőtt megjött azelőtt reggel anyum amint felkeltem elkezdett beszélni, beszélni én meg ki voltam, mert még nem készültem fel rá még reggelizni se reggeliztem közbe ment a rádió sercegett az olaj ő meg mondta mondta :D.
10/11 A kérdező kommentje:
:D
ma 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!